aku hargai...

18 July 2012

mari kita mengarut bersama2.. hahhahha

da lewat petang... err, xla lewat sgt pn.. kehkehkeh.. konon sajaaaa... pg td aku agak stress gak la.. tp da masuk ni aku da abis kcau smua org.. =') makanya, skang aku rse mood aku balance sket... harharhar... sape je yg kena kcau pn.. kak iman,aie pastu iman lg, pastu aie lg... lame2 dorg pn stress asik laaa aku je yg call dorg.. harharhar.. bosan siottt.... pastu kak iman bawakkn kopok aku kt bawah.. tp masalahnya.. asal laaaa aku msuk mulut sekeping, dan tu jgk laaa kn call in.. cam hampeh tul..
bertabahlaaaa yek... hahahah... buat2 hepy sudehhhh... 

tadik aku buat benda alah ni.. hahhahaah... pitamsssss.... sama ker?? mcm tipu jerkkk.. tp klau korg jumpe aku kt memana.. korg buat2 sama da la yek.. hahhahhaa...


No comments: