aku hargai...

29 November 2011

lepas buat blog ikut tutorial

selesaikan sket jer lagik kot ape bnda yg x kena kt blog ni...lepas info kt sis ctie pasal tutorial blog ni... so far,aku pening2 gak la dok adjust... cme lately feel ade lagi yg kena perbetulkan... nti la...sok2 jer aku betulkan... harinni aku penat la... balik ofis,siap2...trus klua balik..pegi pasar...beli barang2 yg perlu...

sok pagi nk g pasar lg...kaki sakit da ni.. berplaster2 bagai la kn.. melecet dek salah pkai kasut...pastu beli angkut brg dekat brape round...tu belum yg x ckup lagik,yg x jmpe lagik... tanggung la...sorg2 kena buat sndiri.. mata ni pn da penat.. mengantuk btul...

esok je la aku sambung taip... 

27 November 2011

benar2 cinta ker?? sajer2 nk follow org bercinta gak?

lepas minum susu, haruslah ade tenaga nk berkata2...
bila korg cintakan seseorg.. btul2 cinta atau sengaja main2kn perasaan org?? 
pernah jumpe kisah cmni?
aku? biase sgt da... ntahlah.. best kot mainkan perasaan org ni.. rase cm hepy tu ditahap paling mencabar hati nurani dorg yg main prasaan ni kot.. ker habit sebenarnya? 

susah jgk nk menyalahkan sesiapa.. untung sabut timbul...untung batu tenggelam la kn...
cintai org yg mencintai kita adalah yg paling indah..
indahkn lagi dgn kebahagiaan...
indahkan lagi dgn kecintaan..
indahkan lg dgn kesabaran..

23 November 2011

WORDLESS WEDNESDAY

carta hati...


Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hatiku jadi kebah
Melihat dirimu aku rebah
Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia

Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selamanya

Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggalku sendiri
Jangan tinggalkan carta hati

Kau janji kan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kita

19 November 2011

pasal FOLLOW2 kt blog nie...

bile aku teringat balik kisah follow2 org kt blog ni...ape agknya niat korg bila follow blog org lain? saje nk tau ape kisah org tu,atau nk amek iktibar atau nk sabotaj? 
sbb kes mcmni haku rase makin teruk skang ni..
follow2,then ko sabotaj lak org tu... giler keji okeh peel cmtu...ingat badget pemes la buat org cmtu? 
skang ni, haku cuma berminat follow blog yg haku rase suker gile2 nk baca...
ibarat klau x view blog dia sehari...alahai...
wa bole tertunggu2 entry dia hari...

sape??

ni haaa...

alaaaaaaaaa....












semua kenal dia kot...












blogger terhangat di kalagan blogger lain..












dia suka citer kisah family dia...












kekasih dia..












pasal vacation dia..












op kos korg kenal laaa...












kak ija unit pentadbiran pn suka baca..
kak ija ade blog gak... 












opssss!!! sorry... terlajak citer lak... ngeee...
ni haaa...
kenal x??

jom kiter baca ramai2....
^_____________^

shared same2...meh2...^_________^

shared same2...meh2...^_________^

kisah tragis aku Part 3

lepas kisah aku yg terdahulu...
uwaaaaaaaaaaaaa!!!!

duit wa plak hilang...
ape jadik ngan aku di hri jumaat ni?? 
trus aku x lalu nk buat smua benda...kusut aku makin menjadi2...
tertekan dikala aku menghadapi pelbagai yg menjadi..

alkisahnya..
aku balik uma dgn rasa yg memacam..tekanan gilos aku..

tamatla kisah tragis plus nak nages bersendirian...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

16 November 2011

awasi FB masing2...terutama kaum wanita...

part ni mmg aku tetibe ngeri... semalam ex classmate aku inform pasal 1 pic yg tetibe ade kt wall muka buku dia.. yg tu aku not sure y jadik cmtu... tp member mmg da gelabah siap pas link kt aku.. suh aku tgk.. tertanya gak aku,dia ni "like" page porno tu ker... tp mati2 dia kata xde... manja btul ko kn del,smpai cmtu ko nk inform aku.. ape pn thanks.... sekurangnya aku plak berjaga2...
tp mmg bongok bin bengap la admin page tu...xtau ape motif dia pi donload semua gmba gegerl kt fb tu,n bg note bkn2...

cuma yg aku pasti, gambar tu bkn dari kalangan kawan2 dia...sbb ade 1 gambar,yg da kantoi dgn tuan pnye muka... giler btul la aniaya org lain cmtu... mujur jgk yayang da inform awal2 pasal pic2 kt fb tu suh hidden... dan dgn muka rela hati... aku hidden smua pic kt fb tu... T__________T
del kata,tu smua cm khianat... cme aku report page tu siap2.. pg ni aku tgk da kena blok..ok la...
harap2 blok je trus... khianat org btul namanya tu... ...

xpasal2 aku pn kena berjaga2... bahaya skang ni,gmba cmtu pn bole org jadikan sasaran utk aniaya..