aku hargai...

16 November 2011

awasi FB masing2...terutama kaum wanita...

part ni mmg aku tetibe ngeri... semalam ex classmate aku inform pasal 1 pic yg tetibe ade kt wall muka buku dia.. yg tu aku not sure y jadik cmtu... tp member mmg da gelabah siap pas link kt aku.. suh aku tgk.. tertanya gak aku,dia ni "like" page porno tu ker... tp mati2 dia kata xde... manja btul ko kn del,smpai cmtu ko nk inform aku.. ape pn thanks.... sekurangnya aku plak berjaga2...
tp mmg bongok bin bengap la admin page tu...xtau ape motif dia pi donload semua gmba gegerl kt fb tu,n bg note bkn2...

cuma yg aku pasti, gambar tu bkn dari kalangan kawan2 dia...sbb ade 1 gambar,yg da kantoi dgn tuan pnye muka... giler btul la aniaya org lain cmtu... mujur jgk yayang da inform awal2 pasal pic2 kt fb tu suh hidden... dan dgn muka rela hati... aku hidden smua pic kt fb tu... T__________T
del kata,tu smua cm khianat... cme aku report page tu siap2.. pg ni aku tgk da kena blok..ok la...
harap2 blok je trus... khianat org btul namanya tu... ...

xpasal2 aku pn kena berjaga2... bahaya skang ni,gmba cmtu pn bole org jadikan sasaran utk aniaya..

No comments: