aku hargai...

31 August 2012

merdeka!!!


4.30 pagi aku da bangun kelam kabut.. huhhh!! gara2 nk mengejarkan pi KL seawal 6pg katanya harus ade di lobi.. macam ape da aku rase... err.. aku mengantuk gile2.. klau aku sambung je menaip nih nanti laa.. gamba pn x transfer lagik.. malas!

babai... lepas ni program janji ditepati la plakssss... wajib! 

30 August 2012

perhimpunan apakah ini? T_T sob! sob!

terbakar, panas, nk nangis... sob! sob!...
rencana 31 ogos 2012

nk tido sampai pkul pkul 10pg..
malangnya..malang dan sgt malang.. 
kenapakah aku??

kenapakah??

sob! sob! sob!

adekah lg org gomen yg pi?
sob! sob!

kita jumpe kat dataran merdeka dan stadium bukit jalil yek..
tahniah utk aku dan kawan2 yg terlibat...
walau dalam kedukaan...

open house.. aku xdpt attend..
babai...

sana sini gangnam!

abisslaaa.. sana sni aku dok dgr gangnam style nih.. hahah, pg td mase drive pi opis.. dgr era.. johan dok nyanyi gangnam versi dia.. ntah hape dia merepek.. sengal tul.. hahah.. aku dok gelak sorg2.. =)
aku dgr gangnam ni pn start dari status watsapp faizullah la ni.. pelik aku ape gangnam tu.. makanya search la utube ape kejadahnya gangnam nih.. pastu aku dgr plak kt radio.. tu yg makin menjadi2 carik pasai gangnam nihh.. 

layanlaaaa... da makin ramai yg syok dgn gangnam nih.. pagi tadik si fizi dtg tmpat aku dok tnya.. "hang da tgk lum gangnam?".. hahaha.. harussslahhh dah.. pastu dia bantai g dance gangnam lak kt depan aku.. mongoks tul... hahah... gelak dorg2 nih.. mujo ade story baru pasai gangnam.. klau x asiklaaa dia dok sound aku pasai citer piranha yg kteorg tgk ramai2.. pastu jadi bahan sampai kesudah.. buduss tul.. 

menyesal gile pi sharing cite piranha tu.. tau jadi bahan, aku x carik.. hahaha.. da la bulan puase lak tu.. abis pahala pose smua.. muahahahha.. dok tgk piranha (tp bkn tgk piranha sgt pn) ngekkk giler...


gara2 si kurang siuman.. mcm org bersalah gayanya

harini la 1st time aku drive early gile tp rase takut sgt2... bongok tul! ni gara2 org gile yg sengal tu la... haihhh.. selasa lepas mase drive g pagi2 pkul 5.40 cmtuh.. bole lak ade keta follow start dari meru sampailah setia alam.. takut tu jgn ckp laaa.. mmg aku rase da abis laju aku drive.. mengigil kaki aku.. rasa mcm da terawang2 da jantung ni haa.. aduhai.. 

lepas kes tu, aku blk keje kemarin.. mak aku sarung keta dgn kain, aku balik keje pelik gak.. apsal lak nk tutup2 keta? rupanya sbb org gile tu.. mak kata ade kes dia pecahkan cermin keta org.. aduhai, aku da pening ni.. trus lemah lutut aku nk drive.. siyes beza giler dgn mase aku excident aritu.. perasaan tu x sama langsung.. sbb after excident aritu pn aku masih maintain rileks lagi.. esoknya dgn drive keta yg comot tu pn still bole lagi aku gelak2 senyum2.. tp kes ni mmg aku rase xde rasa aku nk klua uma dgn arowana tu sikit pn.. mcm ade je org perhatikan.. siyes rasa cm aku drive keta tu.. kena pandang kiri kanan seolah2 aku xbayar arowana tu berbulan2..

bangang gile rase cmni.. pg td mase lepas isi minyak, aku da mcm org buat salah.. kena pandang2 kot2 ade org perhati ke ape.. yg bestnya mase aku stop kt trafik light, ade keta sama sebijik kt blkg aku.. time ni aku da lemah lutut blk da.. sbb aku sorg.. aku rase mmg da pk memacam da in case tu mmg org gila tu.. agk2 betul je, mana aku nk pusing mmg aku pi je kang nih.. lantakla ape nk jadi.. Alhamdulillah bukan keta tu.. ya rabbi, rasa x selamat tul aku skang ni.. ='( 

susahnya hati... ya Allah, permudahkanlah urusan kami sekeluarga... ='(



29 August 2012

we olss sedondon yaww... hahaha

pg td.. ntah cemane kak laily ckp.. kte bole amek gamba la nadia.. 
err, aku cm bingung2 gak laa.. kenapa?? rupanya sbb sedondon...
hahahahah... beza kaler kain je.. 
adoiyai... =)

perubahan 360

nampaknya putaran perubahan jadual aku berubah 360darjah... woow!! gile drastik.... mau x kelam kabut aku... ni mencurik masa sket nk buat luahan prasan.. hahaha.. aku xtau aku epi ke x.. tp honestly aku suka dgn jalan aku skang.. =) rasa semangat tu mcm woow!!

mana xnyer.. slama ni da aku da mcm berakar je rase xtau ape nk dibuat.. nk hala tuju mana.. mujo ade si dia yg byk membantu.. psst! ramai kata dia kesygan aku.. hahaha.. aku cume bleh senyum.. yg pasti sbnanya dia byk tlg aku.. smpai masa nti aku kenalkan sape dia dibalik tabir yg tolak aku kedepan supaya aku maju.. 

aku rase mcm nk nangis pn ade.. sbb dia, aku dapat kepercayaan walau sikit utk ape yg aku buat.. semakin hari mmg aku makin syg dgn dia.. =) biarlah ape org nk kata.. si minah brutal ni xkan pandang blkg lagik!!! 

love u kesayangan =')

28 August 2012

edisi adik bradik ptg 1st raya


susah nau sbnanya nk amek gamba dgn si kecik nih..
ade je alasan dia nk elak
sudahnya, kasi tarik..grib kuat2.. tp tgk la tu..
xreti duduk diam! dushhhh skali tau..
hahahahaha


adik dgn abg ngah... 
sama je peel dia... tgk la tu.. 


abg dia pnye la kontrol ensem..
skali adik?? dia bantai buat muka lak.. adoiyaii



=)


time nih memasing da lemau.. mengantuk lg..



kami si gegerl.. 
haruslaahh kak long kt tgh.. =)


trasa kecik kak long diapit adik2..
hewhewhew


pic ni kak chik tlg amek.. 
tp patplohkali amek.. asik laaa ade je yg xkena


bertabahlah tgk pic yg kt bawah ni.. 
gamba2 gedik kak long dgn power rangers..
mmg masing2 time nih da bengong sket...
dgn blur2 lagik..


ehhh... betul laa da kuwusss... hahah
gile pnye diet nih.. mcm nk mati jer rase.. dgn xmkn nasik
semata2 nk kurus.. ='(



kawasan kampung.. best jeee...


mcm bf aku laakk rasenya.. hahahah


ni xtau ape kesnya.. 


lalalarikkkkkk


okeh.. encik badang masuk dah.. =)


ni la kami versi skrg.. 
kak long, angah dan alang..
=)


masing2 melayan je memacam stail..


yeaaaa... nampak2 aku da kurus... 
hahahhahahah


adik bradik sesengal sungguh... hahahahahahaha



 sekian edisi raya pertama dari saya.. gamba lain?? hahah.. malasssss sgt nk transfer... 
lain taun lah.. tggu aku rajin kang.. 
babaiii

27 August 2012

cerita hari raya saya.. =)

hari lemau datang balik.. T_T ... nmpak gaya mmg aku ni pemalasss gile nk setelkan keje2 nih.. smuanya mcm sederap hempap kepala aku ni haaa.. last day before raya aku da clear sesikit meja aku yg da mcm sarang mak iti nih.. mana yg aku xnk tgk da aku buang sesiap.. =) legaaa.. pasni xnmpak dah...

raya pn sebenarnya mcm xraya.. xde ape pn yg membezakan raya dgn hari biase.. sbb ape?
ko mampu malam raya, org sibuk kemas itu ni... lap tu lap ni.. tp aku?? pi melepak mamak smpai pkul 1pg.. dobushhh! hhaha.. mmg gilo tul laa.. pastu blk uma, xde buat ape.. dok tgk tv smpai 4pagi.. lastly 4.30pg baru tdo.. dan dengan ini diumumkan.. aku bangun pkul 10pagi.. muahahahahhaha...
gud..gud.. bely2 gud.. 

bangun pstu trus wash keta.. org lain cuci keta sebelum raya.. aku cuci keta pagi raya.. pastu nmpak la org smua baru balik masjid kot.. hahhah.. siap berbaju melayu pkai sampin smua.. aku? toink! toink! dgn t shirt plus legging.. dok main sabun cuci keta.. lalalla.. gud x?? hahaha

sekian cerita raya pertama saya.. =))
daaaa... sambung balik keje nih... aku da stressssss tahap mangkuk ayun da nih!
fuhhh.. bila nk siap nih...

1st of aidilfitri... =)




15 August 2012

pernah rasa sakit hati?


aku bkn nk cakap ape laa.. tp ntah.. rasa sakit hati makin bertambah2 lak.. mcm rasa nk fire, nk maki je sape yg sakitkan hati aku... until skang pn aku masih feel bangang gile! 
siyes... rasa x epi ni mmg makin menjadi2.. makin panas kedaung rasa hati nih..
mgkin disebalik yg jadi ni ade hikmahnya yg tersendiri.. tp, apesal aku rasa mcm... 
ape sebnanya yg aku buat ni? 

aku mengantuk gile ni.. tp on the same day.. aku rasa mcm ape la mslhnya smpai aku kena hadap smua bnda ni? padahal, aku rase aku da buat abis baik! 
tp aku masih rasa bengang gile!!! rasa mcm annoying tahap mmg sengaja korg nk sakitkan hati aku kn! mmg x ikhlas kn smua ni.. xpernah ikhlaskan diri.. tu yg jadi punca..

siapa la aku kn nk dibandingkan dgn ape depan mata.. 
thats y senang2 je org sakit2kan hati aku... yg jenis xfaham bahasa lg la parah..
menyakitkan hati 24jam.. seolah2... ko langsung xde rse bersalah...
ntahla.. mcm hape ntah rsenya.. 

akhir kata
org yg rasa dipergunakan!

ramadhan 2012

aku da mngila dari last week lg nk pi johny.. 
mana xnyer, cik ai laaaa.. asik laaa kata 
eloooo, ai da pi mkn okeh.. 
err.. ok.. sob! sob!

tp i kn anjeee sgt.. hahahah.. makanya ajak gak pi.. xkira2!!
nk pi gakkk.. =) 
ni arr, anje ite.. 


rasenya mcm order melampau jer.. tp yg mncul ni jeeee..
peliksss ni..


cik ai kata.. ni bdk antu sos.. tambah lg.. 
hahahaa.. gile! xckup okeh!!


amek ko.. berasap2... hewhewhewhew


sooooooooooo facebook jeeeee


lastly adelah muka haku..
seeeee... 360cam kn.. harussslaaaaa gebusss.. hahahaha


tq si dear kesayangan.. anje kte mkn johny... anti anjeee kte agi eh..
T_________________T

14 August 2012

erti seorang sahabat.. =')

bila susah untuk jadi seorg sahabat.. 
bila mana aku sebenarnya nk jadi seorg yg dipanggil sahabat..
walaupn aku da terluka hati berulang2 kali.. 
walaupn aku da terasa penat mengalirkan airmata berkali2..
mmg da smpai masa dan saatnya aku menyerah.. 

aku mengalah untuk korg maju kedepan.. 
saat ko terjatuh, aku akan ada...
saat ko terluka, aku akan ada...
saat ko menangis, aku akan ada..
saat ko perlu aku untuk temani, aku akan cuba ada.. 
insyaAllah..

tp jgn ditanya kenapa aku menghilang disaat ko gembira..
aku da lelah hadap smua ni.. 
aku terlampau penat.. 

smua aku lakukan sbb aku sayang ko.. 

13 August 2012

the day with si cilik =)









manja sgt si kecik nih.. 
^__^

lirik waktu lena aku

cinta itu nyawa
Masihkah aku yang bertamu
ke sudut rindu di hatimu
Telahkah lesu langsung pudar
Bila di mata jauh

Bagaimana ku mampu tenang
Sedang kau ku biarkan pergi
Walau hati tak pernah rela
Bibirku tak berhujah


Ada detik-detik dalam hayat ku sesali
Inginku ulangi waktu,ubah masa lalu

Ku sedari cinta perlu ketabahan
Dan keberanian kerna cinta itu nyawa

Ku pernah punyai segalanya
Kau pernah ada di sisiku
Sepantas petik dua jari
Kau tak lagi ku punya

Ada detik detik dalam hayat ku sesali
Inginku ulangi waktu, Ubah masa lalu

Kusedari cinta perlu ketabahan
Dan keberanian kerana cinta itu nyawa

Betapa pun ku cuba melawan perasaan
Kau tak pernah sepi dari hatiku ini
Dalam laman angan sering aku lawatimu
Ku meminta, ku memujuk kau pulang kembali
Ke sisi

Ada detik detik dalam hayat ku sesali
Inginku ulangi waktu, Ubah masa lalu

Kusedari cinta perlu ketabahan
Dan keberanian kerana cinta itu nyawa
____________________________________________________

kehilangan

Ku coba ungkap tabir ini
Kisah antara kau dan aku

Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku

Ku merasa tlah kehilangan
Cintamu yang tlah lama hilang

Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada

Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu

Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila

Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita

Takkan ku sia-siakan kamu lagi
Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu

Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila

Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita

Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila

Takkan ku sia-siakan kamu lagi.

10 August 2012

arghhh.. stresss2.. grrr

aishhh... ralat giler laa... hati tu da bunge2 da .. x pasal2 kena return balik.. 
uwaaaa.. size x kena.. sbb tu laaaaaa aku nk kurus lg! 
stresss gile.. da la selesa.. 
sob! sob!




mintak tlg mmber seopis pegangkan sbb nk amek gamba.. 
yg bestnye baju ni.. ade poket.. cutting cantik.. 
malangnya xbole pkai.. 
T______________T



aku beli kt sini.. nti nk tnye laa kot2 ade size lain..


09 August 2012

untuk yg memahami dan mahu memahami.. =)


hanya mahu meleraikan maksud tersirat 
disebalik erti

 
"kesayangan"


mereka adalah sahabat..
meraka adalah teman..
mereka adalah yg dekat dgn saya..
mereka adalah yg ada disaat saya bersedih..
mereka yg ada ketika saya mengalirkan airmata..
mereka yg menjadi sahabat karib saya..

mereka adalah teman ketawa dan menangis saya..

mereka inilah teman dunia akhirat saya..
saya sangat dan terlalu sayangkan mereka..

mereka adalah

"geng surau"

hanya mereka memahami erti 

"wajah kesayangan hamba"



ku tiba lagi..




Menanti bicaramu menyambut kataku...
Bagaikan puisi mimpi mengindahi lenaku..
Hadir cahayamu menari dimataku..
Lembut jiwa menyambutku..
Mimpi kita bersatu..

Dan ku mengharap
Sinar hatiku bertemu


Kutiba lagi..
bersama rasa rindu datang bertamu..
Diruang hati kecil yg berbicara..
Ingatilah diriku ini bersama
Kenangan itu...

Walaupun ku lihat bintang-bintang di balik awan..
Gugurnya kebumi menjadi impian
Takkan ku lepas apa yg ku harapkan
Kerna ku untuk mu


Apa mungkinku melakari memorimu..
Di wajah langit membiru..
Awan putih tintaku..

Bersama kita mengejar rasa sempurna
Walau hakikat ku tahu..
Mimpi tiada bersatu..


Takkan lena walau seketika
Bisikan mimpi pasti berbicara
Tak pernah jemu menanti dirimu
Hingga kau menjelma

hari mak2.. hahaha

da mcm mak2 je haku rase.. hahhaah..
ni semalam la nih.. lama xjumpe si kcik ni.. 
rindu.. sbb bdk kecik ni peramah gile..
sembang dgn dia mcm laa dia paham ape yg ko ckp..


baby: haiii... saya nurul ain najiha..



aku pandang ko, ko pandang aku ye dik.. 



selingan sebentar... ni maruku dari ibu.. suana bwkkan td.. trima kasih byk2 ibu
nad xde bagi ape pn kt ibu..
mcm bakal kna sesah mlm ni jgk je maruku ni.. huhuhuhu..

^_____________^



soo.. ingat mcd je bole drive thru?

MASJID Tuanku Mizan Zainal Abidin di Putrajaya menjadi masjid pertama di Malaysia memperkenalkan kaunter bayar zakat pandu lalu.
Ia bertujuan memudahkan dan mempercepatkan orang ramai melakukan urusan pembayaran zakat fitrah. Kaunter pandu lalu itu dibuka setiap hari dari 9 pagi sehingga 5.30 petang kecuali pada hari Jumaat.





see... nk bayaq zakat pn ade kaunter drive thru.. xyah susah2 nk carik parking, nk bayaq parking bagai.. cara sgt memudahkan bg umat islam.. 

=)

08 August 2012

walau hanya sekadar gamba =)








alasanmu.. ~


Ikhlasnya hati
Sering kali disalah erti
Tulusnya budi
Tidak pernah engkau hargai
Berlalu pergi dengan
Kelukaan ini
Kumengalah... ku bersabar

Bertentang mata seolah-olah tiada apa
Berpaling muka ada saja yang tidak kena
Mencari sebab serta alasan yang kukuh
Supaya tercapai hajatmu

Manis dibibir memutar kata
Malah kau tuduh akulah segala penyebabnya
Siapa terlna pastinya terpukau
Pujukmu, rayumu, suaramu
Yang menagih simpati dan harapan

Engkau pastinya tersenyum
Dengan pengunduran diriki
Tetapi bagi ku pula
Suatu ketenangan

Andai kita terus bersama
Belum tentu kita bahagia
Selagi tidak kau ubah
Cara hidupmu

Ada rahmatnya 
Bila tidak lagi bersama
Terasa jauh
Diriku ini dengan dosa

Ku tinggalkanmu walau tanpa kerelaan
Yang nyata kau tidak berubah...

Katalah apa yang kau ingin 
Selagi kau dapat berkata
Memang begitu sikapmu
Semenjak dahulu

cuma mampu diamkan diri

selamat pagi rabu.. 

bole x aku rase mcm terkilan, sedih gile.. 
knp semua aku buat salah? 
knp tindakan aku utk org lain bahagia tp dibalas dgn kata2 yg menyakitkan hati?
knp benci aku sdgkan aku habis baik korbankan smuanya.. 
knp marah aku sdgkan ape aku buat adalah utk kepentingan org lain.. 
mmg aku xpernah sempurna.. 
maafkan aku dunia akhirat.. aku kena pegi.. 

06 August 2012

pernikahan bukan satu percubaan =)

terdetik untuk copy paste cerita ni... utk tatapan meraka yg aku sayang.. 
utk pengertian mereka yg aku sayang.. untuk mereka yg akan memahami pengertian ini..


Copied from IIUM Online - Madam. Fauziah Mohd Noor.

Assalamualaikum dan salam Ramadhan.
Dua semester lepas, seorang pelajar saya (perempuan), pernah mengirimkan sms kepada saya, "Madam, terima kasih di atas segala2nya. Betapa saya ingin memeluk madam seperti memeluk ibu saya, tapi saya malu." Saya membalas sms dia, " Tak pe..insyaAllah, masih ada peluang utk kita berjumpa semester depan. Dan kalau jumpa nanti, peluklah saya kalau awak nak."


Semalam
Dia datang datang ke ofis saya, dengan wajah suram dan inai masih dijari.Belum sempat berbual panjang, dia memeluk saya dengan erat dan disulam dengan tangisan. basah bahu saya dengan airmatanya. Saya bertanya, "Kenapa? awak sepatutnya gembira sebab baru saja bernikah dengan pilihan hati awak." Dalam sedu dia menjawab, "Madam, saya nak bercerai, saya dah tak boleh nak teruskan hidup dengan dia. Dia sangat berbeza dgn dia yang saya kenal sewaktu bercinta dulu"

Astaghfirullah...hancur luluh hati saya waktu itu bagai kaca terhempas ke batu. Tak perlulahsaya sebut kenapa dan mengapa dia hendak bercerai ketika inai masih di jari. Saya cuma ingin menasihati pelajar2 saya, dan rakan2 FB saya yang masih muda, ingatlah pernikahan bukannya trial and error. Pernikahan bukannya ujian amali atau ujian praktikal. Janganlah hanya kerana kawan2 kamu telah bertunang, maka kamu rasa kamu juga perlu bertunang. janganlah hanya kerana kawan2 kamu telah bernikah, maka kamu rasa kamu juga perlu bernikah. Pernikahan adalah sesuatu yang sangat suci dan ianya memerlukan pengertian, pengorbanan dan kesabaran. Kesabaran bukan bertahan utk seminggu dua atau sebulan atau setahun. tapi kesabaran itu perlu utk membuktikan kamu beriman kepada Allah dan RasulNYA.

Kepada pelajar2 yg telah bernikah di usia muda dan masih belajar, saya merayu kepada kamu semua hari ini...tolong jangan terlalu dipaparkan kemesraan kamu di facebook. jangan terlalu menunjukkan kesronokan bernikah di facebook. saya mohon dengan setulus hati saya. tolong kurangkan posting2 romantik kamu di FB. Saya tidak mahu lebih ramai pelajar yang merasakan seronoknya bernikah.Tapi mereka lupa bahawa di sebalik keseronokan pernikahan itu dipenuhi dengan tanggungjawab yg amat berat.

Dan bukan semua orang bernasib baik mendapat pasangan hidup yang baik. Jadi, cukup2lah kamu berposting tenatng bulan madu kamu, hentikan dialog2 romantik kamu di FB, ucapan sayang dan cinta itu simpan utk tatapan kamu dan pasangan kamu saja.TOLONGLAH....saya merayu daripada kamu. Dan kepada pelajar2 yg masih berfikir tentang bakal suami atau isteri, berjumpalah dengan mereka yg lebih arif tentang hidup. Mintalah pendapat mereka tentang mencari pasangan hidup. Ingatlah anak2ku, adik2ku..pernikahan bukan satu percubaan, tapi satu tanggungjawab yang amat berat. Saya tidak sanggup melihat kamu menangis...tidak sanggup sebab saya sangat sayangkan kamu. jaga diri kamu baik2.



musuh tradisi LCW

LONDON: "Saya minta maaf kepada rakyat Malaysia kerana masih gagal menghadiahkan pingat emas buat kali kedua," kata pemain perseorangan utama negara, Datuk Lee Chong Wei.
berita kosmo.. Lcw mohon maaf



rasenya xde ape nk dimaafkan.. sbb datuk lee chong wei da buat abis baik pn kan.. mungkin xde rezeki malaysia nk bawak balik kilauan emas.. tp bak kata pendengar hot chat HOTfm pg tadi.. kalah kita kalah bermaruah.. tewas 21-15,10-21 dan set terakhir 19-21 mmg saingan sgt... aku rase mlm tadi ramai gak yg update fb pasai ni..










nampak betapa rakyat malaysia sgt memahami.. =) walaupn x dpt askrim pree.. lagi2 prihatin pasai askrim pree.. huhuhu
tp yg lagi hot haruslah pasai BR.. aku rase majoriti rakyat msia tau kot pasai klau msia menang, BR bnje askrim dorg yg mahai nau tu.. mujo gak aku bkn salah sorg peminat BR.. makanya aku xler kisah ape pn.. ape2 pn, datuk lee chong wei da buat abis baik.. we're proud of u!




sesape yg teringin nau nk eskim BR ni.. pi beli sendirik..
muahahhahaha.. 
=)


04 August 2012

step up revolution dihari jumaat...


ntah cmne bole lak trpengaruh pi tgk cite ni... harharhar.. 
tp aku rase laaa kn.. cite x berat mana pn.. cuma sarat dgn kisah si dancer jalanan yg sgt bizi kjar 
upload video dorg menari dalam youtube untuk menang pertandingan..
sooo soo je laaa.. xla berat mana pn..


si pemegang watak emily anderson... lawa gile sehh.. kurusss jeee.. suwet giler lak tu.. tp OMG!! seksi nk mati okeh.. kurang pahala pose aku arini.. hahaha.. tp x gile rehat 2jam nk kejung kt opis tu.. mau bengong aku.. baik g jalan tgk movie.. 


mase ofis dance ni best.. siyes aku rase mcm susah kot nk menari cmtu..
bg kt aku mau ade hamba Allah yg patah pinggang trus ni kang..




 si pemegang watak sean ni pn okeh.. hensem.. hahhahha...


secara keseluruhan aku rase mmg cite ni sgt laaaaa kurg best.. sbb x berat mana pn.. pastu jalan cite mcm movie2 lain gak.. sepaten je.. yg buat best cuma dance tu je.. sbb aku suke menari2 cmtu.. tp aku x bole buat.. hahahahahha...redha kan jeeee laaaa...

ade sape2 nk pi tgk ke cite ni? tggu movie cd jeee laaa.. xbest2... hahaha.. jahat x racun org jgn tgk.. ngeh ngeh ngeh... k..bai