aku hargai...

06 August 2012

musuh tradisi LCW

LONDON: "Saya minta maaf kepada rakyat Malaysia kerana masih gagal menghadiahkan pingat emas buat kali kedua," kata pemain perseorangan utama negara, Datuk Lee Chong Wei.
berita kosmo.. Lcw mohon maaf



rasenya xde ape nk dimaafkan.. sbb datuk lee chong wei da buat abis baik pn kan.. mungkin xde rezeki malaysia nk bawak balik kilauan emas.. tp bak kata pendengar hot chat HOTfm pg tadi.. kalah kita kalah bermaruah.. tewas 21-15,10-21 dan set terakhir 19-21 mmg saingan sgt... aku rase mlm tadi ramai gak yg update fb pasai ni..










nampak betapa rakyat malaysia sgt memahami.. =) walaupn x dpt askrim pree.. lagi2 prihatin pasai askrim pree.. huhuhu
tp yg lagi hot haruslah pasai BR.. aku rase majoriti rakyat msia tau kot pasai klau msia menang, BR bnje askrim dorg yg mahai nau tu.. mujo gak aku bkn salah sorg peminat BR.. makanya aku xler kisah ape pn.. ape2 pn, datuk lee chong wei da buat abis baik.. we're proud of u!




sesape yg teringin nau nk eskim BR ni.. pi beli sendirik..
muahahhahaha.. 
=)


4 comments:

aLyNnZ said...

wah glamour i..akak mmg fanatik badminton hikhik..mmg kecewa tapi dr segi permainan yg ditunjukkan DLCW kita boleh nmpk kesungguhan..DLWC ke olimpik menggalas amanah seluruh rakyat mesia bukan perkara mudah tau..

apa2pun DLWC ttp juara dihati rakyat mesia...

cik pelangi said...

tu la.. kalah tp kalah bermaruah la.. jadi msia xde la ralat sgt walau xdpt askim BR tu pree kn.. hahhaaha

aLyNnZ said...

akak ada update gak pasal DLCW kat blog akak smlm..pastu rini akak baca lek n3 ko ni..baru terperasan yg first paragraph kita sama..LONDON..siyes x copy cate tau..ia terjadi diluar kawalan..maybe instinct kita sama..ececeh..

cik pelangi said...

hahahah...pasan..cme xdan nk komentar lg.. hahaha... copy kt berita harian kn.. ngeh ngeh