aku hargai...

15 August 2012

pernah rasa sakit hati?


aku bkn nk cakap ape laa.. tp ntah.. rasa sakit hati makin bertambah2 lak.. mcm rasa nk fire, nk maki je sape yg sakitkan hati aku... until skang pn aku masih feel bangang gile! 
siyes... rasa x epi ni mmg makin menjadi2.. makin panas kedaung rasa hati nih..
mgkin disebalik yg jadi ni ade hikmahnya yg tersendiri.. tp, apesal aku rasa mcm... 
ape sebnanya yg aku buat ni? 

aku mengantuk gile ni.. tp on the same day.. aku rasa mcm ape la mslhnya smpai aku kena hadap smua bnda ni? padahal, aku rase aku da buat abis baik! 
tp aku masih rasa bengang gile!!! rasa mcm annoying tahap mmg sengaja korg nk sakitkan hati aku kn! mmg x ikhlas kn smua ni.. xpernah ikhlaskan diri.. tu yg jadi punca..

siapa la aku kn nk dibandingkan dgn ape depan mata.. 
thats y senang2 je org sakit2kan hati aku... yg jenis xfaham bahasa lg la parah..
menyakitkan hati 24jam.. seolah2... ko langsung xde rse bersalah...
ntahla.. mcm hape ntah rsenya.. 

akhir kata
org yg rasa dipergunakan!

No comments: