aku hargai...

30 August 2012

gara2 si kurang siuman.. mcm org bersalah gayanya

harini la 1st time aku drive early gile tp rase takut sgt2... bongok tul! ni gara2 org gile yg sengal tu la... haihhh.. selasa lepas mase drive g pagi2 pkul 5.40 cmtuh.. bole lak ade keta follow start dari meru sampailah setia alam.. takut tu jgn ckp laaa.. mmg aku rase da abis laju aku drive.. mengigil kaki aku.. rasa mcm da terawang2 da jantung ni haa.. aduhai.. 

lepas kes tu, aku blk keje kemarin.. mak aku sarung keta dgn kain, aku balik keje pelik gak.. apsal lak nk tutup2 keta? rupanya sbb org gile tu.. mak kata ade kes dia pecahkan cermin keta org.. aduhai, aku da pening ni.. trus lemah lutut aku nk drive.. siyes beza giler dgn mase aku excident aritu.. perasaan tu x sama langsung.. sbb after excident aritu pn aku masih maintain rileks lagi.. esoknya dgn drive keta yg comot tu pn still bole lagi aku gelak2 senyum2.. tp kes ni mmg aku rase xde rasa aku nk klua uma dgn arowana tu sikit pn.. mcm ade je org perhatikan.. siyes rasa cm aku drive keta tu.. kena pandang kiri kanan seolah2 aku xbayar arowana tu berbulan2..

bangang gile rase cmni.. pg td mase lepas isi minyak, aku da mcm org buat salah.. kena pandang2 kot2 ade org perhati ke ape.. yg bestnya mase aku stop kt trafik light, ade keta sama sebijik kt blkg aku.. time ni aku da lemah lutut blk da.. sbb aku sorg.. aku rase mmg da pk memacam da in case tu mmg org gila tu.. agk2 betul je, mana aku nk pusing mmg aku pi je kang nih.. lantakla ape nk jadi.. Alhamdulillah bukan keta tu.. ya rabbi, rasa x selamat tul aku skang ni.. ='( 

susahnya hati... ya Allah, permudahkanlah urusan kami sekeluarga... ='(



No comments: