aku hargai...

30 June 2012

happy ever irma hasmie n redza...

gamba aku amek kt BN... tp mmg aura seri btul la irma ni... cantik sgt2... 
bestnya la tgk majlis dia.. nampak dia hepy giler dgn life dia skang...
semoga kebahagiaan dia kekal hingga akhir hayat.. aminn..








sekali tgk irma ni sebijik cm maksu aku... hahhahaha... businesswoman tegar tu...
mmg sebijik kot.. kuwus pn kuwus... comel pn comel.. kiut pn kiut... lawa sehhh... 
sape yg berminat nk beli miracle tab, lai lai jmpe or pegi jer kt muka buku makcik aku ni... 
gerenti muka korg gojes cm muka aku.... 
*___*

komfem korg gojes giler cm haku... hahahahhaha..
kt bawah ni maksu haku.. haaa, same kn...dgn irma hasmie.. weeeiittt...
dia baru balik hongkong, x paw lg ape maksu aku beli kt sana.. ahhahahah
T_____________T


gamba 2009... aku jumpe dia kt pwtc.. comel sehh irma...


nampak nau aku gelap kedaung time ni... hahahha
k.la nk tido.. babai...

jangan luper add maksu aku tau... konfem korg wink2!!

cik fatimah juling..

ermm... ade sesape penah care x pasal org mata juling? #teringat cite fatimah juling#  bkn ape la.. sbb pesetime aku keje kt kerastangan ni.. ade org ckp dgn aku... "eh! cp, ko juling air kn"... aku? err... aku xtau laaa.. sbb x penah ade org cakap aku juling.. hahahaha... tp bila aku tgk cermin... x juling pn? pastu aku tnya dia balik.... aku xnmpak juling pn? sbb aku tgk cermin xde... hahahaha... 

member aku ckp.. juling air tu bkn juling betul.. tp juling kadang2... aku: ohhhhhhhhhh, mana la aku tau sehh... tp siyes la, kerap gak la aku rasa bola mata aku berlanggar.. hahahahaa... pastu aku pening... hahaha... bengong giler... 

bila aku tau tu mcm kelemahan aku.. siyes la, asal org ckp.. eh! ko juling air ek.. aku trus down gile.... sob! sob! ntah knp.. cm tacing trus... aku cm x bole accept kot... tp lelame cm, eh lantakla... x kcau kaki aku nk melangkah pn kn... let be je la... ade member aku yg sama gak cm aku... asal aku ckp dgn dia, aku x bole pandang.. aku plak jadik pening... tp aku suka ckp dgn dia... hahahah... walaupn kadang2 dia sound aku, mak aih... garang sehh pmpuan ni... hahahahahah... tp aku suka kwn dgn dia... =) eh! aku cite pasal juling laaa...

aku google gak pasal juling2.. tp aku x jumpe ape2 pasal juling air ni... nk buat mata aku juling... kena tgu bola mata aku berlanggar dlu... hahhahahaha... nk tido la.. perut aku sakit gile, makan melampau td... #mcmana la nk kuwus#

29 June 2012

hari jadik the flashhh...

petang sabtu kteorg 1 family smua jadik the flash... jauh giler jalan dari umah nk ke MRT.. sana panggil MRT, padahal menatang tu kt sini namanya LRT.. tp MRT sana mahai nk mammmm okeh... jauh giler gak la jalan.. mak aku yg pkai heel trus tuka selipar jepun jer.. hahahahaah



kteorg baru smpai kt mrt.. makanya touridt guide kte yg tunjuk ajar ye.. sbb matawang sana buat haku bingung.. #skrg da terer# hahahaha


bebudak ni belajar.. macamna nk buat..


bangga le tew da ade kad.... hahhahahahaha


processing card..


bebudak ni dok menunggu depan mesin


eh! potogeraper la.. haiii... 


pakcik n makcik syg aku...


my senget uncle.. hahahhahha....



family makcik n pakcik ai ler.. senyum simpul dia...



mak.... tu ler mak kite



kecoh tul dalam ni.. ini train kteorg yg punye... hahahah








cakkkk.... =)


tukar mrt... sementara tu pose














sampai sudah kt uptown singapore.. hahhahaha..
aku luper da nama tmpat ni.. tp mmg siyes sgt pack.. org ramai giler kot.. 























bebyk benda... benda ni yg dorg obses nau.. hahahhaha.. pelik tul haku..
hahhahahaha



tengokla tu... bkn main lagik bdk kecik ni.. dok kerjakan 
benda alah tu



kebanyakkan barang kt sni.. smuanuya 3 for $10



yeaaaaaaaaaa..... going back... penat sehhh.. sakit giler kot kaki ni haa...
da la dlm train tu sepanjang 20 minit dok berdiri sbb xde langsung sit.. 
da malam cmni pn train rmai lg.. kot kt KL aku rase da lengang da...


nampak nau demok.. menyorok


pakcik n maklong ai ler...


see... ramai kan.. pastu da ngantok giler2 pnye.. jgn ckp la rasa melayang tu cmne..
 tensen wooo



akhirnya tiba di stesen.... 
amik gambar rmai2.. tp ade jer yg hilang sbb da penat so booo layan..


my beloved cepupu.. 
ara: ko jgn kcau aku, tgh dgr lagu nasyid ni.. insaf..
aku : errr.. nk amek gamba..

hahahaha.. tu dialog ori.. mmg aku dgr dia pasang lagu nasyid tu...
lantak ko ler ... hahahahha


last... my beloved uncle merangkap tourist guide kteorg...
=) tq cik.. coz bawak kteorg exercise kaki.. hahahahahha

sabrina the teenage witch ~ mimpi dia laaa

pagi ni ntah kenapa termasuk dalam mimpi aku citer sabrina the teenage witch.. dulu bila dtg jer hari jumaat.. pukul 9malam da stnby tgk ntv7... sbb citer ni la.. dulu2 mase obses giler dgn sabrina ni.. sbb dia ahli sihir yg sgt sengal.. blur2 pn ye.. slalunya yg bg tau dia ape dia nk kena buat kucing dia tu la.. warna itam tu.. tp siyes, kucing tu pn cm terer giler kot berlakon.. hahahaha...pastu google2 jumpe la gmba ni... eh, tu la kucing dia.. bersih kot kucing tu.. #tetibe teringat si hitam kt umah, da mcm kucing terbiar lak#


sabrina ni mmg comel sesgt da mase ni.. siap membayangkan diri cm dia.. 
hewhewhew





ni la makcik2 dia... sabrina duduk skali dgn makcik2 dia.. tp makcik2 dia ni mmg ade masalah otak jugak la kot.. hahahahah... klakar kot dorg ni.. asik la ade je masalh cinta.. masalah prasan.. hahaha.. sbb dua2 x kawen lagik.. hahahahaa..


nk membayangkan persis sabrina jap la.. 
siap ade penyapu terbang skali..
kucing itam aku ade dah.. 
hahahahahahahaha