aku hargai...

26 June 2012

panas berapi!!!!

aku ni lapa! bile org asyik la carik pasal.. mmg mulut aku lancar je bahasakan balik.. aku da bengang ni jgnla carik pasal.. elok2 aku diam, aku cuba fikir sbg manusia yg ade otak, ade akal.. tp free2 je ko bangang2 kan aku kn.. mmg mntak kena penampor ke ko haaa??? aku ni da abes sabar dgn pragai ko yg slalu sgt nk carik pasal dgn aku... hei! aku manusia, teringin ke makan kasut size 4!! mmg sedang elok je masuk anak tekak ko kang! biar rabaK! xde la ko asyik nk sakitkan hati aku je 24 jam...

sumpah aku x faham, ape masalah ko yg hepy giler2 biler ko saktkan hati org tu.. ko x penat ke? ko xtau ke betapa aku da sabar ni sampai mkn dalam.. kang aku sumpah ko jadik tiang telepon baru ko tau.. kot rasa hepy the world sgt sakitkan hati atau tu mmg ko pnye bidang.. pegi sakitkan hati org lain!!! aku da penat! aku da jelak! ko ingat aku hepy ke dgn pragai bangang ko tu? hepy giler?? kang elok2 ptut aku makan nasik, aku makan ko kang!

No comments: