aku hargai...

30 June 2012

happy ever irma hasmie n redza...

gamba aku amek kt BN... tp mmg aura seri btul la irma ni... cantik sgt2... 
bestnya la tgk majlis dia.. nampak dia hepy giler dgn life dia skang...
semoga kebahagiaan dia kekal hingga akhir hayat.. aminn..








sekali tgk irma ni sebijik cm maksu aku... hahhahaha... businesswoman tegar tu...
mmg sebijik kot.. kuwus pn kuwus... comel pn comel.. kiut pn kiut... lawa sehhh... 
sape yg berminat nk beli miracle tab, lai lai jmpe or pegi jer kt muka buku makcik aku ni... 
gerenti muka korg gojes cm muka aku.... 
*___*

komfem korg gojes giler cm haku... hahahahhaha..
kt bawah ni maksu haku.. haaa, same kn...dgn irma hasmie.. weeeiittt...
dia baru balik hongkong, x paw lg ape maksu aku beli kt sana.. ahhahahah
T_____________T


gamba 2009... aku jumpe dia kt pwtc.. comel sehh irma...


nampak nau aku gelap kedaung time ni... hahahha
k.la nk tido.. babai...

jangan luper add maksu aku tau... konfem korg wink2!!

No comments: