aku hargai...

30 July 2012

entahla.. bosan btul..

kang klau aku mengadu kt sini, kata aku buat luahan prasaan.. tp kt sape aku nk cite.. penat da jadik hipokrit.. xde sape nk dgr pn ape nk cite.. mustahil jgk kn aku nk cite ape prasaan aku, ape rasa hati aku, aku marah ke, hepi ke,suka ke, suka ke, x ke.. ntah.. rasa cm bengong xde sape nk dgr.. bosan! xde yg faham ke ape makna sunyi tu! kang bila aku temper, for sure aku balik kena.. 

smua kena pendam,peram... aku penat mcmni.. sumpah! penat.. mcm xde isu best yg bole buat aku rasakan semula prasaan aku dlu.. ye, once Allah da tarik balik ape yg dia pinjamkan.. for sure Dia akan gantikan yg lebih baik.. hanya kita yg kena tau menilai dan menghargainya... cemane tuh.. 




"Tidak penting bagimu mengetahui harganya, tetapi penting mengetahui nilainya."



"Memang amat tinggi letaknya kebahagiaan. Namun kita harus menuju ke sana. Ada orang yang berputus asa berjalan ke arahnya lantaran disangkanya jalan ke sana amat sukar. Padahal mudah, kerana ia dimulai daripada dirinya sendiri." 

2 comments:

maszmadi said...

x mor bosan2 tau..... insyaalah sesuatu yang terjadi itu ada hikmah disebaliknya.....

kan cik pelangi kan.. (hehe sorry sebab tergelak pagi tadi, x der niat pape, k)

cik pelangi said...

ahakss.. xde hal la kak.. =)