aku hargai...

19 January 2015

majlis bertandang fadzliyana & izwan


Assalamualaikum..
eh? isnin dah.. adei laaa.. macam baru je rasa seleso sungguh sebab dapat duduk rumah tak kemana2.. tapi hari sabtu jela.. memang aku mogok taknak keluar.. sehari suntuk kat rumah je.. bole la membasuh kain segala.. mengemas bilik yang macam kapal terbalik.. 

hari ahad memang program ke majlis bertandang yana dgn wan..
memula aku dgn cik ai je yang plan gerak berdua sebab kteorang dari klang.. dekat senang sikit..
pastu kak iza nak join skali.. okeyla jumpa opis je senang.. memang nak singgah opis amek kabel charger aku.. macam bengong rasanya fon tak bole on sebab charger takde.. phew! lantakla nak kata suh ikat fon kat tangan ke ape.. memasing punye peel.. memasing la jaga ye..


 bole tahan jauh jugak la nak ke bandar baru bangi..
aku memang kompem tak familiar sangat area sana..
memang harap waze jela pun.. pastu dah sampai building pkns..
rasa macam eh! betul ke ni? dalam mall ke dewan dorang ni..
beberapa second cam stuck depan pintu masuk mall.. haha.. sebab tak yakin.. 
sampai dewan dalam 12.30.. pengantin tak sampai lagi..





stage pelamin ni tinggi betul..
tapi cantik..

haa.. tak lama pastu pengantin sampai..
kteorang pun memang nak rush balik.. dapat amek gamba kejap la dengan yana..
cantik.. seri2 ibu mengandung juga ni..

btw.. congratulations yana & wan..
moga kuat semangat hadap cabaran berumah tangga..




nak balik tak payah guna waze dah..
kite ikut hati je.. wahahhaha.. tah jalan memana tah aku ikut..
tapi bole jumpa pulak ioi city mall putrajaya tu.. 
nextime bole pi nak tengok jugak ape ade sana.. 

haaa.. kali ni lalu skve tak sesat.. wahahaaha...
selepas ntah berape kali laa asal lalu je skve kompem sampai ke banting..
mongok sungguh.. hahaha.. kali ni betul2 dia bawak ke nkve.. selamat sampai.. phew!

No comments: