aku hargai...

24 November 2014

:: lunch Ana Patin House ::




lepas aku rajin sangat post pasal ikan patin.. 
siap tanya sesape mana nak dapat ikan patin...
lastly mar ajak pi makan ana patin house..
memang selalu aku sharing cite makanan dengan mar & cik ai..
tapi time ni cik ai takde.. so keluar dengan mar je.. mar tunjuk jalan.. 
kebetulan pulak ana patin house ni dekat je dengan opis mar...
mujur la mar rajin sharing benda benda best..

gile jauh dari kompleks pi lunch kat mutiara damansara..
tu orang cakap la.. padahal ikut sprint tu punyelaa dekat...
1jam aku dah patah balik opis..
siap bole sambung tido..jumaat kan rest kteorang panjang...

pada aku okla rasa dia.. tapi maybe betul kata dorang..
macam agak pekat sikit kuah ikan patin ni nak compare dengan 
yang aku pernah makan kat RnR temerloh.. 
pastu murah sikitlaa kat RnR tu..

aku paling suka sambal itam dia..nyumss... memang best.. 
sebab before ni penah je makan sambal itam beli merata.. 
tapi yang sedap kat ana patin house ni jela setakat ni...
tau pasal sambal itam pun masa bukak pose kat rumah kalong.. kot tak kesudah aku tak tau.. 
pastu aku memang paten makan sambal tu dengan roti..
orang makan dengan nasik.. haha.. tapi sedap je rasanya..sama je kot kan...
baru ni ade kalong bawakkan belimbing dah siap masak..
tapi nak buat sambal tu tak terbuat lagi...mood memasak memang tengah takde...
kalong ade jugak tanya...
sory kaklong.. takdan nak kejekan lagi.. ade dalam fridge tak kuar2 lagi..
tengok la esok camne.. kang klau aku buat jadik.. aku post.. tak jadik, memang aku senyap jela...



No comments: