aku hargai...

19 May 2015

:: detim detim dengan puan zailah zaid ::

aku rasa last aku jumpa kak ila masa HKK..
tu pun sebab kak ila datang Hq..
nak harap dia datang Hq sesaje memang tidaklaa..

kebetulan pulak masa miting aritu, dia salah sorang pegawai cawangan yang kene attend..
memula tu aku cam pelik jugak la.. da kenape kak ila ade ni..
rupenya dia wakil pegawai cawangan..
alang2 jumpa tu memang dok ketawa saje la..

makcik brutal siap race moto memanjang..
tetibe datang opis pakai heels..
memang aku gelakkan la.. tak penah kot, dia nak pakai heels segala..
masa dia kat hq dulu pun takdenya dia nak berheels segala..
ala2 koboi je selalunya..bila tetibe nampak sweet ni..
rasa macam sesuatu pulaknya.. wahahhha..




dah alang2 datang..
dia ajak lunch kat pavi.. teman dia carik barang..
pastu suruh aku memilih jugak ape aku nak..
eleh.. nak umpan aku sebab tak datang wedds aku aritu ler tu..

abis menyoping.. dia pun da senyum lebar..
aku tarik dia pi the loaf... 
oih! gua lapar kot.. mohla makan dulu..
jarang jumpa.. but peel still sama..
sempat la ngedate.. pastu kak ila kene balik opis balik..
thank you bely2 much babe! 

wink! wink!


1 comment:

Ida Puanstoberi said...

diet eh?
Makan roti je :P