aku hargai...

11 March 2013

little baby bam2 in the house ;)

assalamualaikum semua...
nama sy belum ade lg.. saya adik bongsu kakak & abang saya..
ehem...ehem.. saya baby boy okeh.. walaupun ade je yg ingat saya klua nanti tetibe jadik baby girl kan.. haha.. anyway, saya dilahirkan hari jumaat bersamaan 8 mac 2013...

selamat berkenalan korg..korg smua.. 
pasni kaklong saya ade la watak baru.. kot x, asiklaaa abg saya si muadz aliff tu je yg jadi bahan cerita kaklong... sekarang saya masih kt hospital ampang lg.. 

uolss smua doakan kesihatan saya ye.. saya nk cepat balik,
jumpa ibu,mak,abah,abg2 & kakak2 saya...
1st impress smua yg tgk gamba saya.. smua kata muka sy mcm abg muadz.. 
kaklong kata copy paste betul ni..
tp saya okeh je.. saya rasa saya lagi hensem dari abg muadz kot.. haha...

okeh korg... doakan yg terbaik utk saya ye..
selamat berkenalan..

^_^



No comments: