aku hargai...

20 November 2015

:: husband birthday ::

baru nak cerita pasal birthday boy..




tahun ni memang takde plan ape2..
pikir nak buat kek.. tapi bila ingat balik buat kuih pun jahanam..
jangan la angan2 nau nak buat kek... kang ke dinding pulak kek tu..
mujur jugakla mr.capt bukan la suka nau menda2 manis ni...
bini dia je dah cukup manis kot.. wahahahahahaha...

pastu konon2 malas nak wish kat timeline dia..
sebab da banyak sangat pulak aku nak kene wish beseday.. haha...
skali tengok pesbuk berulang2 pulaknya pesbuk bagi notify..
cute sangat..



besday tetiap tahun kongsi berdua...
selamat hari ulangtahun jugak buat kembor mr.capt..

pagi2 besday tu aku bekalkan breakfast je..
nak buat kek tak pandai kan..
kesian.. haha...
makanya seperais breakfast jela..

happy birthday husband!

2 comments:

sharamli said...

Engko buat nasik goreng ke. ke kuih lompang

nadiakeeza said...

aku buat tak reti je