aku hargai...

03 November 2015

:: nikmat dunia ::

penyakit cengeng terbawak2 sangat kekdahnya..
seharian mood langsung down.. makan taknak.. 
semua2 pun langsung taknak..
semua pujuk pun semua taknak jugak..
membawak ke malam sedihnya.. tah kenape tak tau..

mr.capt siap belikan beger oblong sampai 2..
maybe 1 dia punye la kot..tapi jarang2 pulak dia nak tapau makanan bawak balik..
tu pun taknak jugak.. last2 dah malam baru makan nasik.. pastu laju2 capai beger pulak..
sambung makan lagi..

pastu kak yati text bagitau.. 
nanti akak bawakkan breakfast tempe goreng dgn cili kicap..
jangan cengeng2 dah..
perghhh!! dalam pada mood down..
terus nak! hahahaa..

makanya malam tadi tido dalam kekenyangan lepas sepanjang pagi tak makan pastu asik dok telan air berbotol2 sebab sentap sangat.. 

pagi2 sampai opis.. bekalan dah ada.. =)
memang sronok sangat la haih..
thank you so much kak yati 
gembira perut harini.. hikssss




ni pulak kaksu bagi..
asalkan kaksu post gambo kek je..
aku yang laju2 komen.. hahaha..

rajin betul kaksu..
aku ni memang paten skali try jela nak baking segala ni..
takdenya nak try kali ke 2.. sebab slalunya 1st trial memang dah kompem kek aku dah jadi kejung.. style lempar dinding, kompem dinding retak.. haha..
makanya aku mintak je pada orang yang terer.. hikss.. =)



terima kasih banyak2 pada yang sangat memahami ai ni ye korang..
time sekarang.. memang agak emo lebih..
sedap2 semua2nya.. ai suka!

No comments: