aku hargai...

04 November 2015

:: KAU AKU KITA ::

sebenarnya lebih kepada tertengok crita nih.. 
langsung tak terfikir pun nak follow.. 
tapi lepas tengok episod 1 & 2 terus rasa drama nih macam santai je..
ada lawak sikit, macam cerita Syurga Nur aritu.. 
santai je, tapi best!

kiranya kali ni takde la syarul ridzuan nih bawak watak stylo je memanjang..
kali ni dia amatlah sempoi.. tambah2 pulak aku suka tengok janna nick tu..
sejak follow dia berlakon cite sebelum ni.. rasa makin okey..
before ni tengok drama kat astro, memang stress tengok watak dia.. hikss..






ada jugak novel dia.. tapi belum nak carik lagi.. 
kompem la takde stok punye.. kompem sangat dah..
malas nak carik.. -_-''
takpela follow cite dia jer.. 





No comments: