aku hargai...

31 December 2013

sekitar majlis perkahwinan lovely cuzzie 'ara & lie'

petang tu aku sebok dok tolong makcik ni adjust balik inai dia..
sebab dia dok sental ape tah.. inai makin pudar...
hoih! baru pakai da pudar.. nampak sangat laaa instant...



tadaa..
da malam.. kteorg da bersiap untuk majlis akad nikah kejap lagi..
gambo masa tengah mekap takde..
sebab bizi klua masuk bilik pura2 bizi..




the cuzzie


bergambo dulu ape2 hal



sesi mendebarkan..
beberapa ketika sebelum lafaz akad nikah








peace yaww..






seusia

sorang da jadik mama kepada budak kecik sombong..
sorang da selamat dinikahkan...
sorang lagi tunggu orang masuk meminang...



susah nak kumpul camni..
masing2 ade komitmen sendiri..
dulu kecik2 main sesama..
gelak sesama..

gaduh pun sesama!



selesai majlis akad nikah..
larik keluar.. sebab pengantin sebok amik gambo..

ni adik sepupu kesayangan..
mak kata sama macam kaklong dia kecik2..
badan kecik.. tapi buat keja memang agresif.. 
*bab menyepahkanlaaaa*

aku rasa da beso pun ko mcm kaklong jugak..
kecik2 je badan halus.. da beso sok.. tgkla badan ko.. koh3..
mau jadik pembiakan lemak yg berjaya..



hari ahad
22/12/2013

sebelum pengantin laki sampai dan bersiap..
perghh.. berasap aku tggu..
lambat gile hokeh!

sok2 turn aku nak bersanding.. 
ko lambat ayg, mmg aku tukar baju terus...
hahaha..



si apit2 yang gigih siapkan baju untuk wedding cuzzie..









selepas 1/2 jam berasap..
baru sampai..

ape ko tercegak lagi..
salam la laki ko tuh..
haihhhhh.. tu pun aku nak ngajor...

koh...koh..koh..
tapi mmg betul pun dialog tu..
terus rasa Ya Rabbi.. brutal betul cik apit2...








aku rasa aku da buat muka ala2 sopan ayu dahhhh..
apsal dalam gamba.. muka aku smua macam singa lapo..
haishhhhhh







"ko buat ape tepi pelamin tu pompuannnnnn! orang suruh kipas pengantin.. takkan pi kipas bunga tu kot" 

ok2... smua memang membahan aku gara2 gambo ni..haha...
kata suruh kawen cepat.. aku tgh sorok sirih junjung la ni.. senang aku nak bawak lari kang..




"agak2 kalau kipas siling ni bole sejuk tak 1 rumah?''

mmg yg kesudahnya aku tak prasan aku kipas diri sendiri rupanya..
bila maksu aku tegur baru aku prasan.. haha.. panas hoih!





time ni laaa pun ko nak manja2 dgn aku kan cuzzie..
pasni takdak daaa ko pandang aku lg..

 -_-''

sape yang nak tgk sangat pengapit laki aritu..
haaa.. tu haaaaa.. aku sendiri tak kenal sape..
tapi aku rasa abg pengantin laki kot..

lepas je sesi ala2 amik gambo..
aku blah carik nasik...

pastu pengantin jerit...
gulp! sebab pengapit da larik pegang pinggan...
terpaksa bawak pinggan letak sebelah meja beradab..

heaven! 
sebab nampak udang...
wiwiwiiwiwiwiwi...

beberapa jam selepas tu..
update facebook.

check in KLINIK LUCKY KAPAR
sebab muka da bengkak gara2 makan udang kat meja beradab..
sekian.



No comments: