aku hargai...

10 February 2016

:: takde tajuk ::

haii..
lama tak apdate pape.. sebab takde menda nak share..
life tetiap hari pun sama.. pegi balik keje.. 
weekend panjang sikit, balik la rumah family..

long weekend ritu, balik rumah mil..
semua pun balik.. memang meriah la macam hari raya..
tapi dek krana haku pun da sarat nau.. takde la menolong buat menda pun..
kejap kang mengah.. kejap kang semput.. adoiiilaaaa...

4 hari memang aku meleper je.. 
nasib laaa semua pun dah prepare.. klau ikutkan haku yang memang semua menda pun nak buat last minit.. memang alamatnya mr.capt kene sorong haku dalam troli la jawabnya.. sebab memang sungguh2 tak larat.. -_-''

setakat ni aku ade la daya lagi nak masak.. 
tapi takat masak campak2 jela.. nak harapkan aku masak lebih2 memang alamatnya ape pun tak jadi.. tu pun kadang2 datang rajin lebih, balik keje bole masak nasi beriani.. 
mujur la mr.capt jenis masak jela ape pun.. ai okey je... 

sebenarnya tak tau ape nak taip lagi dah..
nenanti la kite share lain eh.. bye!

No comments: