aku hargai...

22 January 2016

:: angan2 ke hong kong ::

angan angan je la tapinya..
aku sebenarnya tak tau ape yang menarik ada kat hong kong..
sebab aku rasa food kat sana sure susah gile nak jumpa yang halal...
tapi sebab aku minat cite hongkong..
terus rasa macam nak pegi hongkong sebab nak jumpa dicky cheung..

dari aku kecik lagi memang aku lagi suka dia berbanding jet li..jacky chan.. haha..
sebab perangai dia kan bila berlakon ape2 drama pun memang nakal tahap nak kene tampa..
yang paling best skali cite Fong Sai Yuk..
aku rasa baru tahun ni aku tau yang drama Fong Sai Yuk ni ade yang Jet Li berlakon..
tapi aku lagik suka version Dicky Cheung.. sebab versi yang ni.. kelakar gile kot..







makanya tu la alasan lagi power dan sangat kukuh aku nak pegi Hong Kong.. hahaha...
tu pun angan angan jela..
sebab sungguh aku langsung tak tau ape yang menarik kat hong kong..
mana tau anak aku sok muka dia sebijik dicky cheung.. hihihihihi


1 comment:

Ida Puanstoberi said...

best la hongkong.. rasa nak repeat.. sbb sana pengangkutan awam mmg terbaik. makanan halal tak susah lah. byk kedai arab kat sana. Kami tu ari takde la hehari makan kedai arab sbb kami bawak maggi, roti..
best.. ada byk theme park, ada disneyland (kira yg paling dkt dgn Msia lah) tempat shopping2. Bawak anak2 pun best.

Tapi, takde la plan nak repeat. Baik la gi disneyland jepun plak :P