aku hargai...

17 December 2015

:: semalam di flamingo, penang ::

lepas check out kat hard rock..
kite check in pulak kat flamingo..
tapi macam semalam.. tetaplah kene tunggu bilik ready..

tapi tak la lama menunggu macam kat hard rock...
lobi pun clear je.. tak pack sangat.. dapat masuk bilik dalam 3.30 kot..
terus laaa nampak sea view... oloh2 cantiknya aaaaaaaa




rehat kejap.. sebenarnya aku memang plan nak tido je...
tak laratnya rasa nak turun bawah.. mengantuk kemain... 
konon2nya dah bagitau siap2 la kat mr.capt.. 
taknak turun, nak tido je... penat sangat... 
mr.capt pun ok jela... 

tapi elok je lepas asar.. 
nampak siap2 nak turun bawah.. kite ni pun laju2 jugak siap..
memang bangsa tak bole duduk hotel sorang2.. 
dia punye seriau tu lain maciam... hikss..

pantai dia pun cantik lebih sikit dari kat hard rock semalam..
maybe sebab hard rock lebih pentingkan kawasan dia je..
macam pantai tu dia tak kisah sangat kot...

turun je, budak2 dah ready tunggu uncle dia..
bole tahan kong ajo peginya menatang ni..
aku dengar dorang menjerit2 kat tengah laut tu pun dah seriau..
risau sungguh haih tengok menda tu melambung2 cam gitu..















malam smua plan makan seafood..
tapi sebab dah lapa.. memang takdela gambo makanan ke ape...
cumanya memang heaven sangat laaa...
ikan, udang beso gajah dengan ketamnya lagik..
merasa jugakla gatal2 muka kejap.. phew!
nasib baik tak teruk.. memang kenyang terus...

balik terus tido je..
pagi esok takde dah plan nak mandi pool lagik..
sebab nak jalan jauh lagik.. kang penat plaknya..
anak2 menakan lain koma dah..
breakfast pun taknak.. haha...


rifqi jela sempat masuk kolam last day tu..
tu pun masa makan.. beriye ni tunjuk2 kolam..
sebabnya dia carik sape2 je yang bole bawak dia pi mandi..
padahal taknak dengan orang pun sebenarnya si kecik ni.. haha



part paling best sikit..
sebab jumpa nasha aziz dgn siti saleha...
comel,cantik dan si debab.. hahaha..


pasni nak ke 3D art muzium...
nenanti la kite cite eh..

No comments: