aku hargai...

04 December 2015

:: hebat ke ending drama sekarang ni? ::

malam tadi ade 2 drama yang memang episod akhir..
oleh sebab aku memang follow drama 'kau,aku,kita' makanya terlajak jugakla tengok episod akhir Dhia sofea dengan Tuan Anas mikael.. 

Dhia sofea ni memang aku tengok donload jela..
tak tahan mata nak tunggu walaupun pukul 10.. 
cuma malam tadi lebih fokus pada tuan anas mikael.. 

yang aku dok blur sekarang ni.. 
kenape agaknya eh macam takde kekuatan langsung episod akhir drama ni.. 
contoh 1st..

cite Dhia sofea ni.. pusing2 dok tang tu jugak..
orang kaya harta juta2.. kejar glamer.. pastu asik plan bunuh orang sana sini.. 
macam spray lipas bagi mati je bila arahkan membunuh orang ni.. 
last2 ending langsung takde kene mengena dengan cite asal.. adoiii..
frust.. sebab terfollow...





Tuan anas mikael ni aku rasa memang ramai sungguh la orang tengok..
mula2 memang aku tak follow.. tapi dah ramai orang brcrita, nak tau jugak best sangat ke..
pastu rasa2 macam dah terjebak..

sama jugak macam cite dhia sofea tu..
dah jahat, melampau2 pulak jahatnya sampaikan dah takde istilah sorok2..
pulak tu aku pulak makin rasa cite ni macam kelam kabut sangat..
maybe sebab episod cite ni pendek sangat.. jadinya, macam mudah sangat je part susah2..
part kemelut family, part kene culik, nyaris kene bunuh tu semua selesai..
eh.. bukan macam.. memang nampak mudah sangat la semuanya selesai..
tau2 da abis.. adoiii.. frust lagi..


=

betul la agaknya banyak drama melayu kita ni terlampau disogok dengan imaginasi yang melampau tingginya.. dah macam kisah fairytale pulaknya..
kesian kesian kesian..

3 comments:

seraa rose said...

bg sr banyak ending yg mengecewakan skrg ni..

nadiakeeza said...

@Serra rose

betul la tu.. makin merepek sangat kot..

Ida Puanstoberi said...

takpe lah.. anggap je le seme tu hiburan kita walau ending nya memasing hampeh.