aku hargai...

23 October 2015

:: GegarVaganza 2 ::

haa.. da nak masuk minggu ke 2 baru nak update pasal gegarvaganza..
GV musim lepas memang aku tak tengok langsung pun..
dasar pemalas nak follow..
tapi musim ni, dek kerana dengar orang2 bercerita betapa bestnya gv nih,
terus laju2 aku donload.. hikss..

mana tidaknya, tak tahan sungguh mata nak menunggu..
sedangkan Af pun langsung aku tak follow, nak follow GV ni?
memang tidakla.. tapi sebab tengok fb pastu ade jugak yang review kat blog..
uish.. aku pun nak kene tengok jugak ni..

betul memang best..
semua lagu2 yang penyanyi lama ni bawak memang best gile!
kira dengar banyak kali pun memang tak jemu..
terus tak sabar nak tunggu minggu ke 2..



tak tau nak minat mana 1..
semua pun best la haih!

No comments: