aku hargai...

30 October 2015

:: Eh, Ayah ke ni? ::

last week dapatla balik temerloh, lepas lama jugak tak balik..
rupenya kat kampung pun teruk jugak jerebu.. -_-''
kebetulan je kiteorang sampai, mie dgn family pun ade dah..

hannah ni memang susah sangat nak dekat.. 
payah langsung nak diusik..tau2 je meraung.. 
ni beso sikit, dah okey dah kot..still malu2 jugakla lagi..

reaksi hannah bila jumpa uncle zam..
masih tak tau beza mana 1 ayah mana 1 uncle jam..
memang kteorang dah gelak sakan da..
sebab muka dia nampak sangat macam was2..
tapi dalam pada dia was2 tu dia dekat jugak..
maybe dia rasa memang ayah dia la kot.. hikss...



dah brani pegang,cuit sikit..
ok, maknanya dia dah mula confident yang uncle ni ayah dia.. hihihihi..
cuma mungkin dia macam rasa was2 lagi kenape ayah x pegang dia macam slalu kot.. 




last2nya.. 
dah kat riba uncle da...
hahahahaha, adik haseef pun tak mau kalah..
laju2 pegi kat uncle jam.. 
tapi tengokla muka dia.. dia punye tenung uncle tu still rasa was2 lagi.. 




lama jugakla dia pecaya yang tu ayah.. 
sampailah ayah original dia datang.. 
elok je ayah sampai, terus malu dengan uncle zam..
sebab dah salah orang.. hahah..

jadi lagi kelakar bila mie dgn uncle zam duduk sebelah..
hannah pandang dua2.. sebab tak tau beza mana 1 ayah...
kehkehkehkeh..

ni la ayah hannah & uncle zam bila sebelah2.. 



nasib baik ai bole beza mana 1 seben ai..
haha..

No comments: