aku hargai...

21 October 2015

:: alergic yang makin menjadi jadi ::

gambo semalam...
dah macam kene tumbuk pulak bengkaknya.. -_-''

malam kemarin aku rasa aku masak kari ikan kembong je..
pastu ade la goreng ikan 2 ekor jugak..
memang dinner tu cuma aku bedal ikan goreng tu lebih dari biasa la..
elok je baru naik bilik, terus rasa mual lepas makan tu..




aku rasa biasa jela..
anggap macam kes makan kambing tu jela..
rupenya tak.. bila tengok cermin..
da macam lepas bertinju..
kemain bengkaknya.. pakej siap macam lebam2 pulak tu..

shada cakap, amek gambo buat kenangan.. haha..
tapi bila amek gambo, tak nampak sangat pun macam lebam gitu..
ni dah masuk 2nd day.. rasa kurang sikit kot..
terus la aku rasa mata aku sembap je..adoiilaaa..

nak makan pun kene berjaga2 la ni..
takut haih makan sebarang2 trus jadi macamni lagi..

pagi2 mr.capt dah tenung muka aku..
ade lagi ke dak ruam ni..
ajak pi klinik memang aku sah2 malas la..
tak kuasa haih dah balik rumah nak klua lagi..
aku memang tggu time nak tido je.. takde dah aku nak rajin2 buat menda lain.. haha..
lagi2 tengah jerebu teruk ni..
nak klua rumah pun rasa macam alahai..
malasnya aku oih

semalam turun je dari opis, nampak gelap je..
langsung tak nampak klcc..
bau asap jangan cakap la.. da mula rasa sesak napas da..
ujian Allah..

mudah2an la semuanya baik normal macam biasa.. ameen..

No comments: