aku hargai...

29 June 2015

:: 9 ramadhan @ D'saji KL titiwangsa ::

jumaat lepas ai off day masak..
yeay!

bahagian rekaan buat majlis buka puasa kat D'saji KL titiwangsa..
tahun ni ai berdua.. so kene bawak Mrcapt ai skali ye..
yang jadi lawaknya.. memasing memang tak tau kat mana letaknya D'saji..
ai dgn shuben follow kete khal..tapi macam dah start sesat..
so berpusing la kami..haha.. pulak tu kete Mr.capt tak pi isi minyak lagi..
memang da kecut2 rasa tengok lampu minyak tu dah nyala2..
elok je da 2kali round, baru jumpa kawasan D'saji..


pintu masuk..
cantik!


kak leli tumpang ai.. 
okey skali jalan.. senang...


seronok jugakla kawasan ni..sebab makanan memang banyak nau..
sampai kembang2 jugak la perut kan..
bangun duduk bangun lagi..
sakan!


si yad ni sampai lambat..
sampai2 je sibuk cakap lapar..
dah jangan kau bising disini..
pegi makan kau disana... haha...

tggu budak kecik ni beratur nak amek aiskrim punyela lama..
adoiii












aku semeja dengan all girls..
mujur ade khal.. so shuben ai takla segan nau..


weolsss..


last skali baru ade gambo weolss..
teringat zaman2 berkawan dulu..
memang aku lebiu2kan muka dia..
sebab taknak orang tau..
wahahahahaha...



secara keseluruhannya.. aku rasa okey je makan kat sini..
nak kata sedap sangat takla..tapi sedapla..
hahaha..

tengok jela air depan kteorang tu..
sorang je ade sampai 6gelas air..
pemalas nak bangun2 lagi...

banyak la makanan.. memacam ade!
seronok!

No comments: