aku hargai...

24 April 2015

:: resepsi persandingan 12 april 2015 & antara mereka yang hadir ::

Assalamualaikum..

ikut jadual sepatutnya kiteorang bersanding pukul 12.30
tapi pengantin dah roger awal.. kemungkinan dorang lambat sampai..
nebes lagi ler tew.. hewhewhew..

Alhamdulillah..
perjalanan majlis lancar..
pengapit khas import dari sarawak..

mekasih banyak2 moore!
dayang2 senandung aku pulak khas dari kazen2 cenonet..
mujur jugak dorang tak bersilat kat depan pelamin..
kot tak mau aku jadi hulk...
amukan kat situ.. phew!


orang terpaling kuat yang banyak membantu beberapa bulan awal..
dari urusan dapur sampaila ke kek hantaran yang kene deco last minit..
semuanya by my lovely aunty..
Ya Allah, tak terbalas budi rasanya.. 



terima kasih jugak untuk pasangan jun & dean serta hani yang simpan air sirap dalam mulut time gambo ni amik..serius lawak.. masa nak salam baru pasan yang hani simpan air sirap dalam mulut.. hahadoiii...



Alhamdulillah.. 
ex bos kesayangan ai En.Ramli mohd Noor sempat hadirkan diri..



kak lylie sekeluarga.. 
sempat update fb berserta caption sentuh hati..
terima kasih banyak kak leli.. banyak tolong setelkan beberapa benda yang tak terkejar sehari before nikah.. dari inai pengantin, hantaran yang kene adjust sampailah ke deco bilik pengantin..
sampai dekat 10 malam berkampung kat rumah nad..
terima kasih banyak kak... 


uncle & aunty from singapore..
terima kasih semua! 
happening sebab semua setuju ikut tema kite bermaroon hari tu..


my atuk dan nenek..
always love u much!


cik ai si kakak yang sentiasa ada.. dan moore si pengapit of the day..
terima kasih tak terhingga untuk korang weiii...
kot korang takde memang haru biru aku..


pinky kakak.. mekasih kak tia.. 
bantu nad pinjamkan macam2 barang nak menikah..


hadiah paling besar sampai dari bakal adik ipar..
eh! haha.. terima kasih hanis.. 
sempat jugak hadirkan diri..


mai yang awalnya bagitau kata xdpt datang..
last2 aku nampak jugak dia...
terima kasih beb!! 


kak sham & family..
terima kasih banyak kak sham, banyak jugak nasihat kite macam adik akak sendiri..
dah makin rasa sayang pulak.. hehe..
lainkali jangan lupa kasut tau.. kite edit baik dah tu tak nampak akak pakai selipar..
wahahahahahahaha


kak masz & family..
oloh2 baru prasan mereka sendondon hari tu..
terima kasih banyak korang..
sempat hadir.. =)


always be the best kakak ever..
kaksu & nani..
terima kasih banyak kaksu utk semua nasihat..
moga Allah balas semua jasa baik kaksu..



warga preka centre dan warga mak2 yang aku selalu follow dorang shopping....
kak alin.. kak iman & kak yati..
terima kasih banyak2 semua..
wiwiwiiiiiiii....



kawan dari sekolah..
selalu care walaupun tau aku memang gangster dari sekolah..
tapi cengeng jugak.. haha..


opismate dan seunit suami..
najib & family


opismate..
warga aset,Hr & perolehan..
tQ korang.. zaim, zam & syahrir





schoolmate smkm
hazrin & safwan




kawan dari kecik, besar sama2.. sekolah sama2..
gaduh baik pun berdua..geng gosip kat dapur..
ooh.. tak sangka beliau jugak bakal melangsungkan pernikahan awal bulan depan..
mekasih banyak datang kakngah.. & selamat menghitung hari ye..
aku punye hitungan dah lepas.. haha..
ucapan ngko macam nak sambut bezeday pulak ye..




geng2 classmate.. thanks much babe..
dari kiri mummy mira, kakngah, ashikin , mummy bella, ain, fynaz,



geng bergaduh kat Fb..
mekasih banyak hidayah & suami..



geng classmate..maklumlaaa.. 
satu2nya kelas pempuan, memang takde la namanya lelaki..
tenkiu much.. eda,yan,alfa,jue & mai



penyumbang tenaga paling hebat..
makcik pakcik dan family..
Moga Allah balas semua jasa kalian semua..
bertungkus lumus membantu..


my twinny fren..
selalu gila2 tak penahnya kontrol2..
sebab dedua agak sewel sikit kan..



were family.



punya 1 keluarga yang cukup besar bukan perkara yang mudah menjaga hati setiap satunya..
tapi berkat kasih sayang ikhlas.. saling hormat dan saling sayang..
Alhamdulillah Allah banyak permudahkan semua..
terima kasih banyak kalian yang teramat membantu.. 
terima kasih banyak kalian selalu ada disisi.. 
terima kasih banyak kalian masih sayang aku walau betapa gangster dan cengengnya aku bersama kalian.. moga Allah lindungi kita semua.. ameen..ameen..

selesai sudah majlis bersanding di klang..
minggu depan ke temerloh la kite wehhh... 

2 comments:

Ida Puanstoberi said...

eh, aboh datang ya.. bagus dia, sampai juga ke klang yer.. rindu aboh..

cik nadiakeeza said...

haha..
haah, aboh dtg jugek kalong..
siap beriye nak berdiri kat belakang kteorang..
kteorg suruh duduk, aboh taknak..