aku hargai...

27 March 2015

:: episode terakhir Teman Lelaki Upahan ::

Assalamualaikum..


haaa.. sape yang berkejar balik semalam semata2 nak tgk TLU?
bole katakan setakat 7petang semalam, memang news feed penuh dengan update pasal teman lelaki upahan..aku penah je cite pasal drama ni.. yela, drama yang aku rasa memang not bad..
hero yang bole kata sengal.. ala2 mengong sikit.. sweet.. tak tanya ape yang kita nak, tapi tau ape yang kita perlu.. terus jatuh cinta dengan watak el aka ezwan lutfi.. ngeh ngeh..

dan aku sebenarnya admire jugak dengan watak kyra lydia..
yerp, kyra memang agak biadap tapi macam aku cite sebelum ni..
dia tak tau cerita yang sepatutnya dia tahu...
so, tak bole nak salahkan dia.. aku tambah suka dengan kyra sebab dia seorang egois tapi tindakan dia yang tak tinggi suara dan tegas dengan prinsip dia.. 
*even dia salah sebenarnya* ntah.. aku suka je dengan watak kyra tu.. 

sebenarnya jadi drama airmata jugak sebenarnya.. episod mana ntah yang sampai real gua yang nangis weeiiiii.. ke part babah dengan abglong eL meninggal tu.. masa tu memang sedih gile..
tambah sedih bila kyra buat keputusan drastik sampai camtu..

cuma ending kyra dengan eL berbaik tu macam tak brape best je.. 
wahahahaha.. sebab dalam novel tak macamtu..
frust sikit laaaa... 

ape pun abes sudah demam TLU..
mesti rindu watak sengal eL...
rindu kyra yang serius memang cantik pulak dia..
rindu adam yang slalu jadi kawan baik pastu sokong je ape eL buat..
haishh.. nak baca balik buku.. sebab dah rindu..
rasa macam cite real sungguh.. 

k bai..

*few days to go*
wink wink

1 comment:

sharamli said...

Haku baru tengok hari ni episod last. kakaka