aku hargai...

02 December 2014

:: sasa tapi tukar tayar tak reti.. kesian! ::



kali ke 2 dan oohh.. tayar yang sama..
semua gara gara lubang yang tak nampak dan tiba tiba ada..
err, adik kata.. barangkali ajaib.. lubang tu muncul bila ikan ko nak lalu long..

motip sangat nak buat cerita camtu..
tapi masa langgar pun sebenarnya da jangka memang tayar pecah..
dengan senyum dan lapang hati..
park tepi dan turunla tengok..

aku bukan pikir nak tuka tayar kat mana malam2 camtu..
tapi aku pikir sape yang nak tuka ni oih...
part mana gagahnya aku nak tuka tayar..

kes sebelum ni memang kedai tayar dekat..
ni nak jumpa kedai tayar ape tengah2 malam..
resQ.... resQ...


dekat 15 minit jugakla tggu resQ sampai..
phew! mujur laaaa kat area setia alam je..
kalau jauh, memang aku nangis la jawabnya... 
betul2 setahun dia mintak tayar yang baru..



No comments: