aku hargai...

02 December 2014

:: penghujung MAHA 2014 ::

ahad lepas punye cerita..
sempat tak sempat kene jugak kesini..
sebab mak dah buat wish nak pi sini sebelum masuk bulan sebelas lagik..

memula plan nak gerak dari rumah pukul 8pg..
sudahnya 8pagi budak2 ni memang menjadik pukul 11pagi..
haku dah sempat pegi setia alam, pegi tukar tayar kete.. 
dorang bole tak siap2 lagi..

so, sampai Maeps, Serdang dekat pukul 12.30..
nampak dari luar tak banyak kete, okla kot ni.. maybe lapang la kat dalam..
sekali ya ampun, jauh gile park..
pastu jauh gile menapak ke tapak Maha..
sebab memasing dah lapo sangat, terus cari tempat makan dulu..
tu pun gigih call kak farah, kat mana port makan.. sebab last aku pi Maha ni 2008..
pastu memang takde dah aku nak pegi2..

bandingkan dengan Maha brape tahun dulu, 
kali ni memang agak bertrabur..
sebab macam booth smua bercampur campur..

dewan 1st kteorang masuk, kawasan jabatan kerajaan..
oohh, kraftangan pun ade dalam ni.. 
sempa pusing2 kejap pastu pi dewan belakang..
kawasan produk2 makanan..
dalam tu memang kenyang tester je..
banyak gile benda tester..



ni area jabatan kerajaan..
tak banyak amik gamba sebab batry dah nak out...
budak2 ni memang gembira nampak buah beso cam gini..







ooh.. kteorang memang orang kampung..
so, memang naik kapcai je..
pfftt...


boring!
terus laju laju turun bawah..
mak nak carik pokok pokok katanya..
tapi kaki kteorang anak2 ni dah nak tercabut rasa..
mak steady lagi..
siap kata kteorang tak sporting..





cik puan mem tengah menyoping baja..






last.. aku dah penat gile..
ni tunggu nak tergolek je..



No comments: