aku hargai...

05 December 2014

:: layan orang teringin Fish & co ::

last nite punye cite..
eh, sebenarnya lepas tengok pinguins..
ade orang mengidam makan memacam..
so, moh la kita..temankan dia....



memula dia racun cakap soup sini sedap...
malam malam memang aku dah jarang sangat makan...
so, perut aku dah memang set taknak makan ape2..
dia order, aku tengok je... 



dia cakap menda bercengkerang cengkerang ni sedap..
yela yela.. dia dok paris asik ngadap menda ni je...
memangla dia rasa sedap..
aku memang tak bole.. tak reti langsung menda2 cengkerang ni..
hahaaaa... nasiblaaaaaa....



fish & chip ni last2 bawak balik.. 
sebab aku tak mampu nak makan..


aku ni very the village people..
suruh aku makan menda cam gini.. memang kembang laaaaaa...
kalau ikan tu masak sambal aku rasa lagi awesome..
tapi tiba tida dah lapa balik..
ayorkkkk.. camne ni...

No comments: