aku hargai...

05 December 2014

::ini cerita penguins of madagascar ::


hohoooo... akhirnya berjaya jugak pi tengok cite ni..
sebenarnya dulu penah janji dengan kawan lain nak pi tengok..
masa tu tengah heboh lagi pasal ninja turtle..
pastu takde rezeki, so moh kite tengok dengan cik ai..

ni pun nasib nasib je dapat pi..
ikut cik ai dia ade hal lain..pastu tak jadi pulaknya..
so on je.. aku pulak dah patploh kali tengok seat untuk cite ni..
dok memikir sape la aku nak ajak pi tengok ni...



pengaruh kuat aku nak tengok sebab aku asik tengok treler je..
bila dah pegi, maybe agak hampa sikit sebab jalan cite agak slow..
cite ni pasal 4 ekor penguins -skipper (selaku ketua) , kowalski (prof serba tahu) ,rico & private -
memula rasa macam skipper yang lebih menonjol.. sebab dia paten ala2 ketua kan..
last2 penguin paling berwibawa jatuh kepada private! yeay...

siri penyiasatan ni sekali tengok da macam detective conan pun ye..
tapi version kelakor la..untuk budak2 maybe ok.. 
cuma kene cepatkan sikit sebab cite ni slow betul..
lemau... huhuuuu

No comments: