aku hargai...

28 October 2014

maaf jika aku tak sempurna_last episode







akhirnya abis jugak cite ni..
wahaha!! padahal masa memula klua bukan aku layan pun..
pastu bila dah start sangkut.. 
terpaksa laaaa aku marathon..


malam tadi episode last..
sebenarnya novel ni aku ade pun..
tapi macam biasa laaa kan..
mananya nak membaca kalau mood takde..
sudahnya tersimpan jela kat rak tu haaaa....

aku rase ade berbelas novel yang aku beli tapi aku belum usik..
very2 good perangai..
penghujung cite memang da dapat agak dah...
biaselaa drama melayu..

err.. harini drama ape pulak?
biaselaaaa aku... kang da separuh2 jalan baru aku nak bajet2 tgk..
samala macam kusinero cinta tu..
habit tengok cite skip skip..
hahahah.. tak menyabau nak tau abis....
perangai sangat.... haha



2 comments:

Ida Puanstoberi said...

tgk suamiku incik sotong lah.. hihi

cik nadiakeeza said...

wahahaha!!!
memang tengok pun kaklong...hewhewhehw