aku hargai...

08 September 2014

gara gara nak kurus


aku tak sangka betul yang aku segigih ni...
serius! belum pernah aku rasa stress nak kurus sampai camni..
aku start berlari last week..

sumpah! memang pancit..
sebab aku da sangat lamaaa tak berlari...
ni pun aku paksa diri aku berlari...



aku pun bukanlah orang yang mampu nak bangun pagi..
tapi dek kerana memaksa badan..
paksa ok paksa..
tak paksa memang ke sudah tak berjalan..



mujur ade kak leli..
mujur jugak dia pun memang nak less weight jugak..




cerita minggu lepas..
aku kesian jugek dgn student skolah agama yang kene paksa aerobik..
maybe dorang salah panggil skola kot..
da la budak2 ni langsung tak prepared ape...
siap ade yang pakai heels masa aerobic..

-_-''




aku pulak gigih cari kasut lain..
sebab kasut aku ade bukanlah untuk running..
phew..dari jauh orang tgk kasut aku je..
lalalalalalala








penat turun naik tangga..
aku lompat berbintang bintang kat bawah...
ade suggest suruh aku atkins jugek..
aku belum mampu lagi..
sekarang pun aku tengah avoid nasik dalam hidup aku..




aku yang sekarang..
korang rasa aku mampu nak lari?
da macam belon...

sumpah stresss...
lagi tertekan bila bmi ngko sebenarnya dah over weight..
risau? gile tak risau..
memacam cara aku buat taknak sampai aku ni over weight..
aku dah terlampau manja dengan nasi sampai la membawa ke tengah malam...

lagi sentap bila member opis kata aku da gemuk..
tertekan.. sangat2 tertekan..
sampai 1 tahap aku betul2 nangis..
betul la belum obesiti..
tapi klau dah hari2 orang mengata ngko gemuk...
tak ke rasa nak hempuk je orang tu...

sensitip oih.. sensitip gile rasanya..
-_-''



2012

bila ntah nk amik balik figure ni.. adoilaaa...



4 comments:

Ida Puanstoberi said...

nati kita joging sesama kat ttwangsa pulak.. nak?? hihi.. :D

cik nadiakeeza said...

serius kaklong? hahahaha

faqhrule said...

Macam bergambar je banyak dari bersenam hahaha

cik nadiakeeza said...

damn! kat sini pun angah muncul nk membahan!