aku hargai...

05 August 2014

selamat hari raya uolss

 selamat hari raya uolss sempena syawal 1435h
maaf zahir batin..



pengumuman! pengumuman!
baju sedondon dengan family aku tak siap..
jadinya aku sorang je alien pagi raya tu..

tapi aku rasa sabar aku memang power...
akak tu rileks je cakap tak siap..
so, aku memang da kompem bangun tido sarung tshirt dgn slua track je..
terus kagum dengan diri sendiri sebab pakai camtu je..

bila nak gerak ke rumah nenek..
barulah gelabah cari baju pengapit maksu aku aritu..
mana ntah aku sumbat..
selamba mak aku sound.. 
kenape baju tu macam sempit?

haishhh.. baju ni mengecut laaa..


mujur ade baju raya lain..
 then dapatla melaram di hari raya ke 4..
kesian!
selamat berkenalan dengan baju raya saya arini..
haiii uolss..





member aku cakap..

"kesian sape yang layankan ngko bergambo nih"

nasiblaa labu





sekian cerita aku dan baju raya..
okeh.. nanti2 datang rajin barula post cerita raya lain.. 
k bai




1 comment:

aLyNnZ said...

cantekk bj raya nad...