aku hargai...

14 May 2014

antara Captain america & The Amazing Spiderman 2

sape da pi tengok captain america dgn spiderman 2?

dua2 aku da tengok..
bezanya hero captain america lagi hensem dari spiderman..
mauahahahah...

tapi aku rasa bab jalan cerita..
aku lagi suka captain america..
banyak jugak la thrill nak dibandingkan dengan spiderman..

tapi tgk spiderman nyaris buat aku tido dalam panggung..
muahahahah...sebab aku rasa jalan cite dia slow sgt..
aku tak bole blah betul cite slow kemain..

action bole kira berape kerat sangat.. kehkehkeh...



aku pun cite la kat member aku..
dia dok sakan membako aku pasai spiderman aritu..
aku pun gebang la aku da tengok.. 
tapi tak best..

bole pulak member aku cakap..
sebab ko bukan peminat marvel..
makanya ko blur jalan cite..
whahahahahahah...

tau takpe..
aku tak paham langsung kot..

gwen mati pun macam tak thrill langsung...
pffttt....

tapi nak tengok sangat kan..
layankannn





so..
sape2 peminat marvel..

sila la pi tengok spiderman ni..
ok laaa.. takdela tak ok langsung..
tapi banyak nau gambo cium2 ni..

tutup mata tapi jari jarak2 gaklaa..
hahaha...


pasni aku nak pi tengok godzilla pulak...
pastu ade plak member kasik list movie2 baru...
memang aku tengok movie marathon ni nanti..
wahahahahahaa


No comments: