aku hargai...

11 November 2013

sepanjang bermastautin kat level VIP ;)

baru dapat bersiaran balik..
maklumla.. tahap pemalas tu tak bole dikawal2 da..
ni pun sbb rasa rajin sikitlaa.. sbb nak tggu rajin lagi..
mmg sah2 aku kurang rajin nenanti kang..

lagi beberapa hari nak raya..
aku dapat surat arahan tanngung kerja kat pejabat timbalan ketua pengarah..
serius! masa tu dia punya berderau darah.. mmg jgn cakapla..
gua gelabah ok.. 
tak penah2 pun aku naik atas tu sesuka hati melainkan ada hal..

ni pulak kena stay situ..
mmg rasa blur segala smua ada.. tp kata arahan kan..
walaupun mmg awal2 aku da berat gile rasa hati..
naik jugaklaaa... 1st time berhadapan dgn 2nd boss kraf..
rasa mcm bole ke aku buat keje nih..yela.. nak kena adjust time beliau..
pastu nak kena plak blok2 jadual beliau..

memula tu aku tanya jugakla kan.. bole tak bole tak nak blok jadual..
banyak pulak ko nak kena tanya kan..
hahahaha..pengalaman! 

memacam yg aku buat kat atas..
salah satunya ni haaaaa...kena main cantum2 pelan plak kan..
ntah bila masa aku amik LK nak kena cantum2 pelan..
pengalaman!




belum lagi alkisah meja berantakan..
haha.. ni ke meja setiausaha?
kehkehkeh... aku tanggung kerja je.. jadi kena la angkut smua keja2 aku naik atas..
tu pun nak muntah tgk segala mcm borang..
serius trus migrain stress segala..

tp makin hari makin aku ok je..
pastu kak N..abg long byk gak tlg...
kira mcm tak de la sesusah yg dijangka..




masa memula naik dulu...
abg chip da pesan siap2.. 
nak jawab call kena sopan2..perli kite letewww.....
haha.. start dari situ la aku belaja mcm2...
segala benda.. smua aku blaja..
bila Kak N cuti.. aku kena take over dua2 bos kiri kanan.. perghhh..rasa mcm haibat sgtkannn..

banyakla benda jadi selama yg tak lama mana pun sbnanya..
tapi serius rasa sekejap sgt..
ni pun dok bayang2 lagi aku siap lari2 smpai berubah karpet tu sbb nak cepat bos panggil..
kadang smpai takdan nak sarung kasut.. aku larik je..
pastu kak N dok betulkan balik karpet tu.. 
soooryyyy kak N...


ngeeeeeeee =)

mana taknya.. klau bos panggil.. 
memula beliau panggil nama btul..
klau aku tak bangun dlm tempoh 2minit.. nama aku berubah jadi dianakeeza plak da.. haha..
mgkin beliau konpius nama aku...kehkehkeh.. 


nak cerita smua mmg tak tercerita la.. 
lagipun bukan aku ingat sgt pun.. kehkeh..
tp serius mmg syok sgt dpt tawaran naik atas...
bukan senang kan... pengalaman.. pengalaman..

gamba last sebelum aku turun ke meja hakiki...
alahai.. da rindu pulak dah.. 
haihhh.. 



No comments: