aku hargai...

23 August 2013

keadaan dan pengalaman baru.. =)

sebenarnya nk story pasal ni dari awal lagi.. tapi almaklumlaa... mood masih laa lemau2 lagik kan..langsung laa tak bole nk fikir ayat ape nak susun.. huhuhu...
hari ni hari ke 20 aku jadi p.a kepada big bos.. fuhhh fuhhh.. masa memula nama kena seru naik atas.. dia punya tahap gelabah tu jgn ckp laaa.. mmg laaa tak bole blah punye gelabah.. mula2 i is ok je... tapi bila dicampak dgn ckp2 dorg.. perghhhh.. trus rasa cuak tu mmg x tringat gak la... maklumlaa.. aku ni da ler kasor kan.. nk plak kena ganti jadi p.a big boss.. gile tak cuak..

teringat dulu masa kena ganti dgn mai..tu pun ade gak rasa cuak.. 
yela.. slama ni aku buat keja aku sendiri je..xdak la libatkan org lain.. ni kena berurusan dgn org luar smua2.. gile tak cuak kan.. haha.. dulu aku duduk dgn mai.. mmg huru hara...ade je yg buat pecah perut ketawa.. 

ni link dari blog mai.. tetibe teringat balik.. iolss is very gemok hokeyyy


aritu iolss belajo jadi operator.. aritu laaa sgt.. rasanya da setahun yg lepas kotnya...
skrg ni iolss jadi p.a plak... kemain heaven kan..
sesuka hati ko je kemana ko nk duduk kan.. haha..
tak...tak... HR bg tanggungjawab.. sila la pegi.. bila la lagi nk pi belajo kan.. mana tau Allah tiba2 tentukan rezeki buat lain plak.. da tau skop keje.. takdela terkebil2 kan..

iolss suka.. wiwiwiwiw... 

No comments: