aku hargai...

30 December 2012

G.A.A.G by sentuhan wan ieza

harini mmg kelam kelibut.. kekdahnya.. 
pg ni ade groom class kt Kementerian belia & sukan..
oohhh.. sgt laaa bersukan kononnya.. haha.. xdak2, pi dewan situ je.. xde la haih sukan2 ni.. 
esok ade larian ambang 2013 pn aku xnk pi.. angkt tgn siap2 xnk pi.. haha..
ok2, balik pada cite pg td... aku mmg da am nk siap pkul 7.30.. skali extend pnye extend.. hamek ko.... 8.15pg baru aku terjaga balik.. sbb dok sambung tdo balik.. rasakan ko! haha..
yelaaa.. akak eka nk amek 8.30pg.. x gelabah ko.. mujur gak la sepupu aku tu mmg koje kt putrajaya..makanya dia tau la nk set time cemane.. kan... 

sooo.. pkul 8.50pg kot baru gerak... dgn aku dok hangkut brg make up, heels smua, tu blum lg sgala tok nenek ape lg dia nk.. adusssss... siyes mse nk siap tu aku da mmg berat gile nk pi.. pemalas tahap siput punye.. nk xnk, pi gak.. kang akak aku tu pi sengsorang.. da kesian lak kang.. sape lak nk teman... ok2.. sila gagahkan diri pi gak...

pendaftaran pkul 10 pg.. tp yg aku super duper menyampah! sbb ade org lambat!!!!
mmg hangin betul aku.. da tau timing pendaftaran pkul 10 pg.. gara2 nk tggu org yg x datang lg.. pkul 11pg still x start.. mau aku x marah.. mcmana ntah gayanya depa ni susun jadual nk dtg cmni.. kot ang deal dgn kami2 ni.. sah2 kami2 ni tinggal ja ang tu.. xdak rugi la haihhh kami2 ni.. tp dek krana organize still nk tggu.. sooo... tggu laaaaa.... walaupun smuanya start pkul 12tghari! siyesss marah tul haku..

sebelum aku merepek ntah megarut kememana.. meh tgk gmba je.. aku da pemalas.. lgpun korg x rajin baca pun... kannnn....

barg2 nk conteng muka sendirik


demo make up natural


dari duduk kt meja.. sudahnya memasing dok bersila depan nih haa


my sepupu..
tukang conteng muka org dgn muka dia sendirik..
sape nk guna khidmat dia utk wedding korg ke, tunang ke.. sila2.. 
sbb dia tu mmg keja dia.. =) 

sila like sentuhan cahaya


hasilnya lepas aku pn join conteng muka sendiri.. 
hoiii... aku make up cmni sndiri?? perghhh... 
rasa mcm nk buat gini pi opis gak.. amacam? ke ade org pengsan sat lagik.. hahaha... 


after.. tadaaa.... =)



^_^


with kak sara..



time nih dorg bizi catwalk..
sbb nk amek gambau kek atas tu haaaa


kelas ni ade model yg akan train kita cemane catwalk dgn heels 5inci keatas..
maklumlaaa.. limit inci aku pn 3.5 jer.. gile nk lebih.. kang ade plak kena sokong bdn aku sbb x mampu nk jalan sendiri.. muahahahah


ni model yg mengajar..
syakella jazmin & suzzane ling


aku admire gile dgn model baju merah tu.. 
anak da 2 tu.. tp body.. maintan.. 


time kena panggil sorg2 naik..
aku dduk sambil tgk fon.. buat2 x pandang pun.. haha.. 
xnk malukan diri sendiri hoooiiii kt atas tu.. 



sila cekak pinggang cm nk marah anak yek... 


^________________^





model lelaki yg terlibat.. 


da nk abisss daaa


soo... ni laa model yg train kteorg.. 
suzanne ling & syakella jazmin
(haku nk kurus! kurus! kurus lgi cm gini!!!!) 

T__________________T


OP(official photog) yg terlibat 


ni keja aku pg td... pas balik ni.. dgn muka still mekap cm tu.. jalan pi mkn mcm org bru abis bersanding kekdahnya.. haha..

at least aku blaja conteng muka sendirik dgn perfect..
ahaaaaa.. tp mmg x laaaa nk mekap gitu pi opis.. sat lg, pitam bos aku.. da sape lak tanggungjawab... haha.. ko ni nk g keje ke nk pi photoshoot kekdahnya.. 
ok.. da tido hoiiii... tido...

mlmni tdo uma nenek aku.. makanya dgn tok nenek bantal, beruang smua aku angkut..
sok pg kot sape nmpak aku punye bear dlm keta tu.. ko jgn laa kta aku bawak bear pi opis lak.. 
aku dari uma nenek trus gerak opis.. xdak la haih nk balik uma dlu.. kang aku da jmpe katil sendiri.. ado yg cuti lak kang.. maklum laaaa sok sehari keje pastu cuti.. mmg hari malas laa jawabnya...

No comments: