aku hargai...

11 December 2012

alkisah cinta halal =')


sape agknya yg tgk movie nih? aku tgk pn da half kot mlm tu.. sbb clash dgn football kan.. 
maklumlaa, kat uma aku tu ade sorg pompuan gile bola.. makanya kena laa beralah dgn dia.. 
haihlaaa adik.. stress aku dgr dia menjerit2 dok tgk bola.. mcm dia plak K.Rajagopal tuh.. kemain marahnya.. eh! aku ni cite bola ke cita drama ni?

hikhikhik.. balik pada drama ni..
siyes pd aku cite nih santai.. sempoi sgt minah ni.. 
semua dia buat selamber badak jer..
asal dan jer dia blasah.. haha.. mmg lawak laa.. 

tetibe aku mcm terimbas balik..
hikhik.. kenangan namanya tuh.. mmg aku penah buat pun.. 
malu? tolak tepi siap2..
yg penting aku da ckp.. ko suka aku ke x, tu blkg cite.. haha

tu yg kemain ramai na watsapp tu..
info pasal hal nih..

mor info aku kt group... masa nih aku dok depan tv.. ralit nau
ahahhahaha.. layan jiwang siot..


pastu akak den ni haaa...
padahal jumpa aku 2kali jer.. 
1st time dgn si dia dlu.. mase akak ni buat open house.. 
2nd time jumpa masa majlis kahwin si dia jgk kt puchong.. 
haha... apesal lak aku sedih ni! bongok tul laaa... aiyaaa


sedih bila dgr2 lagu ni haaa kot.. 
alahai..

T___________________T

sedih gile!!!



3 comments:

anggun said...

weeewiiittt...siapakah gerangan si PU itu..?hahahaha..aik..?kenape aku xdew..?kehkehkeh...

cik pelangi said...

shuhhh!! hahah.. larikkkkk

anggun said...

tambah la lg 1 PU untuk aku plk...hehehehe