aku hargai...

01 October 2012

utk mu wahai stalker yg gila..

post ni utk seorg perempuan gila yg aku xkenal then nk menyibuk2 stalker FB dgn BLOG picisan aku nih...

first skali... utk ko la wahai perempuan yg aku rasa wayar kepala ko mmg da short... aku ni da la xkenal ko.. xtau pn ko ni dari ceruk kampung mana.. pastu aku pn xla kenal ko ni sape.. tetibe eh! nk suh aku remove gamba org kt fb aku?? elooo derr... ape hak ko eh?? aku kenal ko pn x... ko ni sape pn aku xtau.. pastu nk meroyan?? aiyaaaa... kesian... tergugat eh?? hahahah... kesiannn... 

second... aku rasa mmg wajar kot ko dpt dia.. sbb ape? sbb ko mmg spesis sama dgn mereka... nk tau knp?? xyah kot.. ko tggu ko kena jer.. then u'll be know wat i mean.. hahaha.... utk perempuan stalker! aku ni xde pn usik ko.. jauh hati nk usik sesape pn keliling ko.. mereka yg kcau aku! bkn aku kcau mereka.. mereka yg wujud dlm hidup aku.. bkn aku yg wujud dlm hidup mereka.. ko xyah nk nyanyi2 kt smua org... ko belum ckup kenal org keliling ko tu sape.. aku mmg kurg tahun sket je kenal dorg dari ko.. tp aku kena memacam lebih dari ko tau... aku xnk musuh dgn ko.. so untk ape ko carik pasal dgn aku? mmg aku rase wayar ko da banyak rosak.. tp kesian eh.. mcm mengila sgt je.. haihhh....

lastly... utk ko wahai perempuan stalker... (cukup baik aku xmaki ko mcmana aku kena maki dulu)
ape yg ade dalam FB dan BLOG aku adalah diary masa silam aku... ko sape nk pertikaikan? ade aku mintak email add ko nk link FB dgn BLOG aku?? xde kot.. aku rase aku pn xde mintak ko duit bulan2 nk buat ape2 kan... makanya berbahagialah ko dgn org keliling ko.. dan JGN CUBA2 NK SENTUH LIFE AKU!!! KO XDE HAK DAN XPERNAH DIBERI HAK! WAT EVER ADE DALAM ALBUM FB AKU ADALAH HAK MILIK AKU!! BUKAN KO!!! EVEN AKU NK UPLOAD BENDA TU BERIBU COPY YG ADA DITGN AKU, ADALAH HAK AKU!!! 
PERLU KE AKU UPLOAD SMUANYA? XPERLU KOT MELAINKAN KO NK AKU EMAIL SMUA COPY TU KT KO?? 

DO I CARE WAT EVER U FEEL?? NO OK!!! COZ I'VE BEEN SUFFER MORE THAN 3YEARS!!!  FOR U STALKER! I HATE U N WILL BE HATE ALL OF U! 

SEKIAN! PEGI MAMPUS LA KO! ADA AKU KESAH KO NK MEMEKAK? 
SORRY! NOT ANYMORE LA AKU NK MENGALAH! 

UTK KO STALKER GILA!!!

2 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Mak oii, betul punya marah ni..! sabar, sabar..cool sikit..

cik pelangi said...

mau x marah abg abil... haihh... da la kte x kcau dia.. dia kcau kte.. eh, privasi kte pn nk usik.. aiyaa.. sian stalker ni.. =(