aku hargai...

22 October 2012

untuk 3 hari.......

aku da tgk cite nih.. errr... pada pendapat aku laa... klau org jenis kelam kabut mcm aku.. mmg x sesuai langsung laaaa tgk cite ni haaa... haha.. sebab aku x suka cite kemain slow ni.. tp aku tgk gak la sbb ade yg info aku pasai cite ni..  dari 5 aku terpaksa bg 3 je kot.. sebab sgt laaaaaa slow cite ni.. pening aku nk tggu.. haha.. tp suke gak.. sbb hahaihhhh laaaa cantiknya vee... 

mmg aku adalah org yg lambat review sebab aku xde mase nk tgk.. hakhak.. dpt tgk pn sbb adik aku yg dptkan story nih.. klau x, mmg xlaaa dpt kn.. 

ok tu je nk ckp.. aku xtau mne kekuatan cite ni.. haha.. 
utk org buta filem mcm aku laaa.. haha.. 


ade nampak gak buku nih.. tp nk membeli.. aku takut jadi pekasam gak sama mcm novel lain..
sebab bila da pegang mmg harapan aku nk usik benda lain.. hahaihhh




pssttt.... ni mmg suke.. pelakon untuk 3 hari..
kak vee.. heheh.. dia datang opis td, amek baju dia nk function.. huhu...
mmg cantik.. cinfirm!



tu je nk ckp.. k bai


Sinopsis Untuk 3 Hari

Filem Untuk Tiga Hari mengisahkan sebuah kisah cinta luar biasa dan agak pelik. Filem ini berkisar tentang dua pasangan kekasih yang terpaksa berkahwin atas desakan dan pilihan orang tua mereka sendiri.

Untuk itu, pasangan kekasih ini telah memutuskan untuk bercerai selepas tiga hari mereka mendirikan rumah tangga.
Dalam tempoh tiga hari mereka telah meluangkan masa bersama, mereka mulai sedar bahawa itulah jodoh yang terbaik buat mereka seperti mana yang telah ditentukan oleh Allah SWT.
Jadi, meneruskan perhubungan bukanlah sesuatu yang buruk dan ianya mungkin sebenarnya antara perkara terbaik yang pernah berlaku dalam hidup mereka.
Bahagiakah kita untuk meneruskan cinta selepas melukakan hati pasangan yang diceraikan selepas 3 Hari perkahwinan?
Filem Untuk Tiga Hari ini adalah filem yang diadaptasi daripada sebuah novel popular terbitan Ahadiat Akashah.
Pelakon filem Untuk Tiga Hari: Afdlin Shauki, Rashidi Ishak, Vanidah Imran, Ayu Raudhah, Dira Abu Zahar, Zizan Nin, Ainul Aishah, Nabil Ahmad, Zizan Raja Lawak, Fauziah Ahmad Daud, Zaibo, Khatijah Tan dan Atilia


No comments: