aku hargai...

02 October 2012

selamat hari lahir MOHD NAZRI BIN MOHD SHAFARI


act plan nk celebrate befday boy ni mmg da arrange since aku mmg nk ajak geng group pi picnic...
kemain kteorg gduh kt watsapp sbb ade yg xnk pegi,xjd pegi,xpasti lg...memacam hal laa..
sampai aku sentap.. sbb aku mmg nk buat jgk.. sudahnya aku mmg da give up.. sesuka hati la sana.. nk pegi,pegilaaa..xnk sudah.. letih... tp last2 malam jumaat kteorg meeting group..
penah korg buat meeting group dalam watsapp? sorg kt ampang,sorg kt rawang,sorg kt meru,sorg kt klang.. merata... tp mmg aku da penat tul la.. sbb dorg memain lak bagai kn... last2 kata putus.. semua pegi sebagaimana yg dirancangkan... =) yeaaaaaa

malam before pegi.. merata aku carik kek.. siyes, susah nk carik kek selain secret yg mmg aku rasa sgt sedap...last2 da pkul 9.30 aku pi setia alam.. carik kedai kek.. info makcik aku smua mne kedai kek ok.. mmg penat sgt2 laa..sbb aku part uruskan bebahan lain gak... yeaaaa...akhirnya aku dapat kek yg aku nak... yiepiii... kemain epi aku... 

balik senyum2....sebab rasa puashati gile kot.. dapat setelkan malam tu.. kot x, mmg hazab aku nk carik kek pepagi buta soknya.. =) box kek aku da msukkan dlm ice box siap2.. sampai je opis pg tu, befday boy angkt box dgn faizullah.. aku mmg wish giler yg dia x bukak ice box tu.. sbb kek dalam tu.. aku mmg xlalu nk angkt la.. tp sudahnya... aku jgk yg angkt box tu sbb faizullah amek beg cik ai bawak naik.. ganti2 angkt.. mmg best giler sampai gigil2 kaki angkt box tu sbb nk jaga kek dlm tu.. hazab tul woo.. aku risau kek tu jer.. ntah ape2 jd kang... 

sampai je kt port... makanya aku laju2 kluakan kek tu.. sorok siap2.. tp aku rase befday boy tau da.. dia buat2 xtau je.. sbb mase aku ngamuk berape hari sebelum pi tu.. aku da mention.. terlampau marah.. smua klua. kan  kan kan... aaaaa............ 

tapi, alhamdulillah.. smua yg dirancangkan berjalan sempurna...  aku cuma berharap aku adalah sahabat yg ade bersama mereka dalam susah dan senang walaupn aku tau aku bukan lah terbaik.. =)

SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN MOHD NAZRI BIN MOHD SHAFARI =)
SEMOGA DIPANJANGKAN USIA, DILIMPAH RUAHKAN REZEKI DARI SMUA SUDUT, DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN DUNIA DAN AKHIRAT.. SMOGA DIPERTINGKATKAN KESABARAN DALAM MENEMPUH SMUA UJIAN ALLAH SWT DGN SEPENUH KEKUATAN.. KETABAHAN... AND SEMOGA MAKIN SMART DGN JAYANYA... =)



ACARA POTONG KEK 


senyum lebau haaa... hahahah



^_^



part ni aku xcampur... hahah.. sukehati korg la.. aku tlg amek gamba je....



mangsa da lari masuk dalam air dgn bermandi telur & tepung..



mmg x terkata ape da... nk marah x bole.. naseblaaaaa...



No comments: