aku hargai...

23 October 2012

debotnya dia.. hahaha


blogwalk kt bahagian rekaan.. aku jumpe nih kt direktori pegawai.. ahakksssss....
ni pic i setaun yg lepas nyahhh.. dgn gebussss... tembammm.. debab... full pakej... haha.. 
berat mse ni? haha.. biarlah rahsia.. 

 kiri : setaun yg lepas.. mase memula masuk keje... 2011

kanan: gambar mase 1st day ramadhan.. 2012

ko mampu, org lain puase dok uma lemau.. aku pi potoshoot.. larikkkkkk



tahap mengembang aku mmg x trkawal langsung start 2010.. mase ni aku keje perodua.. 
mmg dari pagi membawak ke ptg.. aku akan makan,makan dan makan lagi.. dalam laci aku tu ade memacam makanan.. ckp je ape.. twisties, sgala mcm tok nenek kopok, roti, tu blum lagi megi cup.. smpai mamat blkg aku tu.. asal nk makanan dtg tmpat aku.. tp dia kuwusssss sgt.. aku yg macam hyppo.. haaaa.. cmno tu.. haha.. meja aku ni sblah bilik manager.. bos msuk, aku makan.. dia klua aku mkn lg.. smpai last2 dia berdiri depan aku.. 

hang ni bila nk stop menguyah.. hang nk gemok kaa?
aji masuk bilik hang makan, 
aji klua hang makan jgk..
time bila hang stop makan??

aku?? errr... ape aku kisah.. aku mkn gak... haha..
sbb dlu aku x kesah, aku gemuk ke, aku kurus ke.. xde makna pn pada aku.. 
life aku sama je.. xde beza.. berat aku mase ni? ok laaa.. aku ckp.. 62kg.. mcm haramm je rse bila timbang diri sendiri.. aku rse penimbang tu pun ngeri tgk aku.. haha.. tp nafsu makan aku mmg gile mase ni.. makan roti canai, 2 keping.. klau kt uma aku mkn nasi mcm 2 org makan.. mana xmcm hyppo.. tu belum tiap2 pagi milo ais sebotol besau.. ermmm.. milo ais made by kedai kak yan mse keje kt perodua dlu.. before masuk opis je aku da suh kak yan buat siap2.. mak aku x bising ke? haha.. bukan mak aku je, nenek aku pn join skali kata aku gemok.. ermm.. msuk telinga kanan, klua telinga kiri.. hahaha.. tu aku.. aku malas nk pk da.. x lalu nk layan.. asiklaaa.. org pnggil aku demok.. smpai housemate si kenangan dulu pn follow gak ckp aku demok.. padahaaallll... jumpe aku sekali je okeh... derr... haha.. 


haku mse raya aritu.. ehemmm2.. less 8kg.. haha.. mungkin xdpt kejar sasaran less 10kg mcm yg aku nak.. tp so far ok laaaa... dari x trun langsung.. gigih wooo diet bebagai.. mmg aku xnafikan laa.. nafsu makan aku tolak sesiap.. haha.. xmau da mkn memacam lagi.. alkisah 62kg tu da jadi sejarah.. now.. aku rse walau x mengembang sgt laa mcm dlu.. aku hepy dgn weight skrg.. *sambil lompat bintang* haha.. sbb ramai kta aku da kuwussssss..... ngeh ngeh ngeh



aku nk cabar diri aku skng turunkan lagi 8kg... fuhhh! susah gile..
tp haruss try.. JGN MINUM COOLBLOG LG... haha
musuh utama aku skang... hahaha... AIS smua tolak tepi... 
hepy less weight for me.. ahakssss

No comments: