aku hargai...

16 October 2012

apabila aku terlalu cintakan dia.. =')

bila cik arowana aku makin hari makin memeningkan kepala aku.. siyes mmg aku jadi bingung gile.. 1st time dia buat hal adalah masa nk pi au2.. bole lak breakdown sudahnya tersadai kt opis seharian.. esoknya baru la tow truck amek arowana kt opis.. haihh.. bukan mengeluh, tp arowana ni mmg aku xde trfikir langsung nk jual.. klau Allah beri aku rezeki lebih pn, aku mmg xnk jual arowana tu.. arowana tu banyak jasa sgt2.. hoho.. betul! walaupun kebelakangan nih cik arowana tu asikla buat aku pusing.. yela, once last week dia buat hal kt federal highway.. lg haru adalah bila esoknya aku kena pegi JB.. aiyaa.. 

aku mmg bercita2 tinggi nk kasi arowana tu berubah totally.. nk bg sport rim ala2 cm racer.. haha.. sbb aku x suka kot keta ala2 pempuan sgt ni.. walau ade yg tnya aku.. ko bukan pmpuan ker.. haha.. mmg la aku pmpuan.. tp masalahnya aku x suka keta ala2 pempuan sgt.. aku suka challenge.. walaupn sbnanya xde la brani sgt pn.. kan.... cmtu laa.. 
aku nk arowana tu cat baru.. kasi silver2 biru.. mmg boom! aku rse laa.. haha.. aku x suka warna ala2 pop art gile ni.. pink laa.. purple laa.. bole pitamss aku.. 

dalam keta tu aku nk tuka radio.. tu yg utama.. haha.. sbb aku rse radio aku ade masalah persenyawaan.. kang tetibe mcm ade saka.. kuat tetibe.. pulak tu klau aku panaskan enjin subuh saie.. dia bole bantai berdentum tetibe.. mcm ade saka idupkan radio tetibe pastu pulas volume tu bg abis 1 taman dgr.. x ke ko berlari ke keta.. berantu ke ape arowana ni, kot ye pn nk balun dgr radio kuat2.. rileks laa.. x hagak2 pn nk kuatkan.. bkn ko pn kena marah dgn mak aku.. aku jugak kena marah.. haihhh laaaa.. 

aku ni xdela nk transform bebanyak arowana aku tu.. cukupla asalkan nmpak sporty pastu xde la comel beno.. xke pelik kan.. aku ni jenis bukan pmpuan nau.. tetibe drive arowana trasa cm pmpuan gile.. mcm hampeh tul .. ahakss.. aku mmg nk tuka bumper depan blkg tu.. kasi garang sket.. tp ntah bile nya pn nk ditukau.. mmg mcm hampagas da arowana aku tu.. maklumlaa.. tuan dia ni bila da mengila, asal reverse je.. kemain laju... pastu Bummmm!!! hahaha.. tu haku yg slalu buat.. pastu kang teruk haku kena marah.. haha.. tp sejak aku bawak arowana ni, mmg memacam da jadi.. langgar lori laa.. *sebab aku tertido* pastu kang aku langgar pagar.. tu lum aku langgar keta org lagi.. pastu laju2 tekan minyak blah.. haha.. sbb kang kena marah.. hahah.. walau lampu blkg aku yg pecah sbnanya.. balik uma, menadah laaa.. adik aku laa yg rajin dok membelek keta aku tu.. nanti dia sound..haaa.. ni ape lak yg ko langgar lak ni.. gulp! nampak je laaaa.. derr.. 
bila da sebati dgn peel arowana ni.. aku jadi takut nk bagi org pinjam.. haha.. bukan kedekut.. tp seram.. sebab arowana aku tu mmg gile sket cm aku.. sbb tu aku rse aku je tau solutionnya walau sbnannya haram aku xtau.. hahaha.. ni la alkisah arowana aku..

gamba ni amek mase arowana aku tuka sport rim.. mengade sungguh cik kiah ni.. penin aku..
layankan saje laaa ngade2 dia nih



tapi dalam aku sayang gile kt cik arowana ni.. aku admire gile dgn 1 sport car.. wowww.. bukan la sport mane pn.. tp aku suka sbb keta tu sgtlaaa comel.. garang pn ye.. aummm! haha.. mmg klau nmpak laa keta tu kt jalan.. wahhh.. jatuh cinta meowww2 mcm kucin gatal rsenya.. ko mampu nk layan sport car mcm layan bopren.. aku mmg da jatuh cinta mati kt keta tu.. xbole blah kan statement.. ahakss.. tp tu la.. sampai adik2 aku pn tau da aku mmg minat gile keta tu..
susah gile kot nk elak jatuh heart2 feel dgn keta tu.. dulu aku obses gile dgn satria neo.. tp member2 ni dok racun laa kata satria neo tu kemain la payah nk jaga.. minyak kuat smua.. haiihhh.. aku bkn nk buat race daaaa... ingat aku ni bawak keta lelaju, xde had ke.. haha.. tp siyes.. tahap jatuh cinta dgn satria neo kurang sket da.. dia da beralih arah plak kt si gebu  ni.. yg bile nampak kat jalan.. aku akan.. "hensemnya dia......." bukan driver! keta oke... driver tu buat hape.. haha... aku nk keta jer... ngeh ngeh

hensemnya keta ni.. tp jgn salah.. aku nk type R version je.. bukan honda spec biase.. 
ni mmg mengila aku tgk.. pergghh.. mengoda iman sehh.. 


aku ni mmg la pempuan hati kaca.. tp bila aku da bawak keta, org kt sebelah yg patplohkali mengucap.. haha.. mmg tarik napas sampai la keta brenti.. haha.. tp cinta wa pada ni type R.. alahai.. mengigau2 ... ade yg advise aku... ko carikla bopren pkai type r.. then ko bole dpt type r.. eloooo.. aku nk keta aku sendiri.. bukan atas ihsan org.. aku nk kekasih aku ni atas usaha aku sendiri.. sabar2 .. hahah.. 


kehadapanmu wahai honda type R.. aku mmg da jatuh cinta tahap tido malam pn aku mimpi2 ko.. ko doakan la aku bole jadi dejavu.. mimpi2 trus dpt ko.. jatuh cinta ni mmg buat aku ngigau ingat ko je.. xpeduli la ape org ckp.. aku harap2 1 day aku dpt ko jadi hak milik aku nanti.. 
ko doakan la jugak jodoh kte bertemu ye wahai honda type R.. 
aku sayang cinta mati la kt ko..

^_______^



alkisah aku ni same je cite dgn cite sepatutnya ade kt whatchuwant.. klau aku dpt la RM10k tu mau aku totally transform arowana aku tu jadi type r.. haha.. ok! x kelakarr... tp hadiah2 yg ade kt xpax tu mmg kemain havoc kot.. sape2 yg rse nk transform keta sila laaa join.. mane tau ade rezeki korg kan.. klau aku laaa.. haihh.. mmg klau je laaa.. haha.. hadiah yg aku dok belek2 td, ade la samsung tv led..camera nikon yg ko rendam dlm air milo pn lum tentu jahanam.. ade galaxy tab 2.0.. ni klau dpt kt adik aku cnfirm arwah.,.. sbb dia akan slide tepon tu smpai mcm nk tercampak.. latest skali ade samsung s3 beb.. fon ni yg pakcik dok gile tu.. ade ke baru beli note da nk jual sbb nk beli s3.. klau aku dapat s3 ni.. mmg silang panggung sambil slide smpai pitam depan pakcik aku.. haha.. ok! x kelakar lagi.. haha.....


pimp my ride? tggu je la kt tv sok ni pebendanya... hahaha.. aku nk explain aku plak yg pitam kang.. ntah pebenda aku merepek sat g.. haha


No comments: