aku hargai...

11 October 2012

alkisahnya....

mcmana bole terjebak dgn blog? ermmm... memula aku cuma baca blog org je.. blog 1 st aku jmpe.. blog mai.... mase ni x bape kenal mai lagi... yela, memula aku jumpe dia.. mak aih... kemain garang nih muka dia.. skali skrg.. dia laaaa yg byk ajar aku memacam.. big hug for u mai.. ngeh ngeh.. mai gak la yg byk ajar aku memacam pasai keje.. blog also laaaa... pasai blog ni aku memula cite pasai personel je.. lame2 jadik mcm diary aku.. dulu cepat menyentap gak la kt blog ni.. asik laaa mengamuk jer.. skng ni kurg kot melainkan aku diganggu.. lama2 seronok berblog....

pastu barula aku jumpe blog mereka2 yg lain.. selain blog mai.. banyak lg blog aku rajin laa sgt view... contohnya kekdafillanie.... tu kita blog list yg aku mmg akan refresh tetiap hari.. sbb dorg simple.. x de memeningkan kepala aku... ade jugak blog family yg aku rajin gak tgk.. sbb situ ade byk masak memasak.. walau aku pn bukan la rajin masak.. cuma rajin test... hahahaha... alkissah aku buat tiramisu dulu pn dari blog akak ni laa... family suzana... mmg memacam masak memasak ade dlm nih.. smuanya yummeh! hahaha... 

pastu aku jadi ligat lagi dlm blog ni... sbb ade nuffnang walaupun... sob! sob! nuffnang si dark atras lg tinggi dari aku padahal dia sign setahun lepas aku... haha.. tu rezki.. lgpun.. blog dia memacam ade.. kteorg sharing2 gak maklumat pasai nuffnang ni.. maklumat nuffnang ni pun aku dpt dari mai.. mai ajar aku smua.. lame2 aku da pandai buat sendiri.. =) 
dulu header aku, aku mntak tlg kak yati... kak yati rajin melayan aku pnye header ni.. ngeh ngeh....

skarng aku buat smua sendiri.. aku da pandai sikit2 la manage aku pnye blog ni.. walaupun xde la pandai mane pn.. tp aku rse la.. blog ni byk ajar aku memacam.. sbb aku byk berfikir dari cerita2 dalam blog.. =) 

my digital diary.... =)

2 comments:

myfara FLK said...

Malu lah,nama i disebut-sebut.

cik pelangi said...

hahahahaha.... malu ahkak